Rhodochrosiet ruw brokje 10-30 gram
search
  • Rhodochrosiet ruw brokje 10-30 gram

Rhodochrosiet ruw brokje 10-30 gram

€ 3,25
Inclusief belasting

1 ruw brokje van de half-edelsteen Rhodochrosiet van 10-30 gram, ca. 1-2 cm. De foto is ter indicatie, elk stukje is uniek.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Rhodochrosiet ruwe brokje 10-30 gram kopen

1 brokje ruwe Rhodochrosiet van 10 tot 30 gram, ca. 1 tot 2 cm in formaat. LET OP, ieder stukje is uniek en kan afwijken van de foto.

De werking van Rhodochrosiet ruw brokje 10-30 gram

Ruwe Rhodochrosiet is een prachtige roze tot roodachtige edelsteen die vaak wordt gewaardeerd vanwege zijn schoonheid en spirituele eigenschappen. Hier is informatie over de werking van rhodochrosiet: Stressvermindering: Rhodochrosiet wordt vaak gebruikt om stress en angst te verminderen. Het kan een gevoel van kalmte en innerlijke vrede bevorderen. Zelfacceptatie: Deze steen kan mensen ondersteunen bij het vergroten van hun zelfacceptatie en zelfliefde. Het moedigt een positieve kijk op zichzelf aan en kan helpen bij het overwinnen van negatieve zelfbeeldproblemen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Rhodochrosiet ruw helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de compassie en liefde die de Rhodochrosiet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Rhodochrosiet 10-30 gram dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561195807
128 Items

Datasheet

Edelsteen
Rhodochrosiet
Gewicht
0
03
Kleur
Roze
Herkomst
Argentinië
Omschrijving
1 ruw brokje van de half-edelsteen Rhodochrosiet van 10-30 gram
ca. 1-2 cm. De foto is ter indicatie
elk stukje is uniek.