Ulexiet Marokko- ruwe brokjes 1 kg-
search
  • Ulexiet Marokko- ruwe brokjes 1 kg-
  • Ulexiet Marokko- ruwe brokjes 1 kg-
  • Ulexiet Marokko- ruwe brokjes 1 kg-
  • Ulexiet Marokko- ruwe brokjes 1 kg-

Ulexiet Marokko, ruwe brokjes 1 kg.

€ 73,00
Inclusief belasting

1 kilo ruwe Ulexiet brokken uit Marokko, ook wel tv-steen genoemd, een variant van Seleniet. Brokjes van ca. 5-12 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Ulexiet Marokko, ruwe brokjes 1 kg. kopen 

Een zakje met daarin 1 kilo ruwe brokken . De pendel is gemaakt in China. Deze pendel is 3x2 cm, hij wordt inclusief kettinkje geleverd, de totale lengte is dan 20 cm. LET OP, Opaliet is een synthetische steen.

De werking van de ruwe Ulexiet

Ulexiet, ook wel bekend als TV-steen of TV-rock vanwege zijn unieke optische eigenschappen, is een mineraal dat voornamelijk bestaat uit natrium, calcium, zuurstof, koolstof en water. Het wordt vaak gevonden in de vorm van witte, vezelige kristallen die een glasachtige glans hebben. Wat ulexiet zo bijzonder maakt, is zijn vermogen om licht te geleiden langs de vezels binnenin het mineraal. Wanneer je een dun plakje ulexiet hebt en er een afbeelding of tekst onder plaatst, lijkt het alsof de afbeelding op het oppervlak van de steen wordt geprojecteerd. Dit fenomeen wordt Total Internal Reflection (TIR) genoemd en het geeft ulexiet zijn kenmerkende 'TV-effect'.

Ulexiet staat bekend om zijn spirituele eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor spirituele doeleinden en innerlijke groei. Het wordt gezegd dat ulexiet een zeer krachtige steen is voor het stimuleren van helderziendheid, intuïtie en het ontwikkelen van psychische gaven. Mensen gebruiken ulexiet vaak als hulpmiddel bij meditatie om diepere inzichten te verkrijgen en hun spirituele pad te verhelderen. Deze steen wordt ook geassocieerd met het openen van het derde oog chakra, waardoor men een dieper begrip krijgt van zichzelf en de wereld om hen heen. Het kan helpen bij het ontwaken van verborgen talenten en het vergroten van spirituele bewustwording. Daarnaast wordt ulexiet vaak gebruikt voor het verbeteren van visualisatie en het manifesteren van wensen. Het wordt gezegd dat het de verbeelding stimuleert en helpt bij het creëren van positieve energiepatronen die de manifestatie van doelen en dromen ondersteunen. Mensen die ulexiet gebruiken, ervaren vaak een gevoel van rust, kalmte en helderheid van geest. Het kan ook helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van een gevoel van welzijn en innerlijke vrede.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze ruwe Ulexiet perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de rust en kalmte die de Ulexiet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Ulexiet ruw dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561063922
12 Items

Datasheet

Edelsteen
Ulexiet
Gewicht
1
Kleur
Wit
Herkomst
Marokko
Omschrijving
1 kilo ruwe Ulexiet brokken uit Marokko
een variant van Seleniet. Brokjes van ca. 5-12 cm.
ook wel tv-steen genoemd