Rookkwarts ruwe punt 100 - 175 gram
search
  • Rookkwarts ruwe punt 100 - 175 gram
  • Rookkwarts ruwe punt 100 - 175 gram
  • Rookkwarts ruwe punt 100 - 175 gram
  • Rookkwarts ruwe punt 100 - 175 gram

Rookkwarts ruwe punt 100 - 175 gram

€ 18,45
Inclusief belasting

Ruwe Rookkwarts punt van ca. 100-175 gram. De vindplaats van deze Rookkwarts is Brazilië. De lengte zit tussen ca. 4 -10 cm, de foto is ter indicatie.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Rookkwarts punt ruw 100-175 gram kopen

Unieke punt van ruwe Rookkwarts, ongepolijst dus in zijn natuurlijke vorm en afkomstig uit Brazilië. Deze Rookkwarts punt zit tussen de 100 en 175 gram in qua gewicht, de lengte en breedte kan variëren per steen. Let op! Kan dus afwijken van de foto.

De werking van de Rookkwarts punt

Rookkwarts is een edelsteen met een rijke spirituele geschiedenis en diverse spirituele eigenschappen en betekenissen. Hier zijn enkele van de spirituele aspecten die vaak aan rookkwarts worden toegeschreven: Aarding: Rookkwarts staat bekend om zijn sterke aardende eigenschappen. Het kan helpen om je te verbinden met de energieën van de aarde en je geaard en gecentreerd te voelen. Dit is vooral nuttig voor mensen die zich vaak "in de wolken" voelen of moeite hebben met het omgaan met stressvolle situaties. Bescherming: Rookkwarts wordt vaak gezien als een beschermende steen die negatieve energieën en straling kan absorberen en afweren. Het kan fungeren als een energetisch schild en je beschermen tegen negatieve invloeden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Rookkwarts perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de aarding en bescherming die deze Rookkwarts te bieden heeft? Bestel de Rookkwarts punt dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561197672
33 Items

Datasheet

Edelsteen
Rookkwarts
Gewicht
0
15
Kleur
Bruin
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
Ruwe Rookkwarts punt van ca. 100-175 gram. De vindplaats van deze Rookkwarts is Brazilië. De lengte zit tussen ca. 4 -10 cm
de foto is ter indicatie.