Toermalijn groen in Kwarts nr.01
search
  • Toermalijn groen in Kwarts nr.01
  • Toermalijn groen in Kwarts nr.01
  • Toermalijn groen in Kwarts nr.01
  • Toermalijn groen in Kwarts nr.01

Toermalijn groen in Kwarts nr.01

€ 365,00
Inclusief belasting

Collectors item: Deze zeer bijzondere Toermalijn Groen in Kwarts van 4 x 5 x 6 cm en weegt 250 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Toermalijn Groen in Kwarts nr.01 kopen

Een prachtige creatie van de natuur, deze Toermalijn Groen in Kwarts nr.01. Dit stuk meet 9 x 8 x 6,5 cm en weegt 427 gram. De steen die je ontvangt is precies die welke afgebeeld is op de foto.

De werking van de Toermalijn Groen in Kwarts

Toermalijn Groen in Kwarts is een bijzondere steen die de helende eigenschappen van groene toermalijn combineert met de versterkende effecten van kwarts. Groene toermalijn staat bekend om zijn krachtige beschermende en genezende werking, vooral gericht op het hartchakra. Het bevordert emotionele genezing door het openen en zuiveren van het hartchakra, waardoor emotionele balans en kalmte wordt gestimuleerd. Deze steen helpt bij het afvoeren van negatieve energie en het aantrekken van positieve vibraties, wat resulteert in een gevoel van harmonie en welzijn.

Kwarts, bekend om zijn vermogen om energie te versterken, verhoogt de effectiviteit van de groene toermalijn, waardoor het een nog krachtiger instrument wordt voor spirituele groei en genezing. Samen werken ze aan het bevorderen van helderheid van geest, creativiteit, en zelfvertrouwen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze groene Toermalijn Groen in Kwarts perfect in jouw interieur, winkel of praktijk, of ben je geïnteresseerd in de unieke helende eigenschappen die het biedt? Bestel de Toermalijn Groen in Kwarts nr.01 nu direct online en ontdek zelf de positieve invloed die deze bijzondere edelsteen op je leven kan hebben.

8718561214768
1 Item