• Nieuw
Carneool ruw nr.11
search
  • Carneool ruw nr.11
  • Carneool ruw nr.11
  • Carneool ruw nr.11
  • Carneool ruw nr.11

Carneool ruw nr.11

€ 9,99
Inclusief belasting

Carneool ruw nr.11 uit India, deze steen weegt 161 gram en is 6,5 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Carneool Ruw nr.11

Carneool Ruw nr.11 is een prachtig en krachtig stuk afkomstig uit India. Deze steen weegt 161 gram en heeft een grootte van 6,5 cm. Carneool is een geliefde edelsteen, bekend om zijn warme kleuren en krachtige helende eigenschappen. Deze steen staat vooral bekend om zijn aardende werking en het vermogen om angst, zoals de angst voor de dood, te verlichten.

De werking van Carneool

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Carneool is een steen die werkt op het basischakra, wat helpt om je te aarden en je verbonden te voelen met de aarde. De steen geeft je meer zelfvertrouwen en helpt bij het loslaten van angsten, waardoor je je sterker en meer in balans voelt. Carneool is ook een opbeurende steen die je helpt om met meer enthousiasme en energie je doelen te bereiken. Het brengt succes en helpt je om snel en pragmatisch problemen op te lossen.

Daarnaast beschermt carneool je tegen negatieve emoties van anderen, zoals jaloezie en woede. De energie van deze steen is ideaal voor het versterken van je emotionele weerbaarheid, zodat je beter kunt omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven.

Fysieke Eigenschappen

Carneool verbetert de opname van vitamines en mineralen in het lichaam, wat helpt om je algehele gezondheid te ondersteunen. De steen stimuleert fysieke vitaliteit en heeft een positief effect op het spijsverteringssysteem. Door zijn activerende energie is carneool ook ideaal om je fysieke energie op peil te houden en je lichaam te versterken.

Geologische Oorsprong

Dit specifieke stuk carneool komt uit India, een regio die bekend staat om de productie van hoogwaardige edelstenen. De warme, oranje en rode tinten van de steen geven het een levendige uitstraling, die zowel energetisch als visueel aantrekkelijk is.

Disclaimer

Hoewel carneool talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Carneool Ruw nr.11 toe aan je collectie en ervaar de aardende, zelfvertrouwen-versterkende energie van deze prachtige steen. Of je nu op zoek bent naar emotionele bescherming, fysieke vitaliteit of gewoon een krachtig decoratief object, deze carneool biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de energie van Carneool je leven verrijken!

8718561216038
1 Item