• Nieuw
Hematiet ruw stuk nr.17
search
  • Hematiet ruw stuk nr.17
  • Hematiet ruw stuk nr.17
  • Hematiet ruw stuk nr.17
  • Hematiet ruw stuk nr.17
  • Hematiet ruw stuk nr.17

Hematiet ruw stuk nr.17

€ 15,15
Inclusief belasting

Deze Hematiet heeft een afmeting van 3 x 4,5 x 9,5 cm en weegt 281 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Hematiet Ruw Stuk nr.17

Dit ruwe Hematiet stuk uit Marokko heeft afmetingen van 3 x 4,5 x 9,5 cm en weegt 281 gram. Het stuk toont de authentieke en robuuste aard van Hematiet, en je ontvangt precies het exemplaar dat op de foto te zien is.

De werking van Hematiet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Hematiet is een krachtige edelsteen die uitermate effectief is voor aarding. Het trekt negatieve energieën uit je lichaam weg, wat helpt om harmonie en innerlijke vrede te herstellen. Deze steen staat bekend om zijn aardende en beschermende eigenschappen. Hematiet bevordert daarnaast zelfvertrouwen en positieve energie. Het helpt je om praktisch te denken, fouten te accepteren en herstelt de balans in je auraveld. De steen bezit zowel de mannelijke als vrouwelijke polariteiten, wat bijdraagt aan het evenwicht tussen yin en yang. Hematiet versterkt moed, wilskracht en zelfrespect, en vermindert zorgen en stress.

Fysieke Eigenschappen

Naast de emotionele en spirituele voordelen, ondersteunt Hematiet ook de fysieke gezondheid. Het helpt de bloedsomloop te verbeteren, versterkt het immuunsysteem en kan bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en hoofdpijn. De steen bevordert een algemeen gevoel van welzijn en vitaliteit.

Geologische Oorsprong

Hematiet komt uit Marokko en heeft zijn naam te danken aan het Griekse woord ‘haima,’ wat bloed betekent, vanwege de bloedrode tinten die sommige varianten kunnen hebben. Dit ruwe stuk weerspiegelt de krachtige en robuuste schoonheid van dit mineraal.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Als je op zoek bent naar een edelsteen die aarding, zelfvertrouwen en balans biedt, bestel dan dit Hematiet Ruw Stuk nr.17 direct online. Ervaar de krachtige voordelen van deze unieke steen en voeg een speciaal stuk toe aan je collectie.

8718561216953
1 Item