• Nieuw
Candle kwarts ruw nr.04
search
  • Candle kwarts ruw nr.04
  • Candle kwarts ruw nr.04
  • Candle kwarts ruw nr.04
  • Candle kwarts ruw nr.04
  • Candle kwarts ruw nr.04

Candle kwarts ruw nr.04

€ 27,00
Inclusief belasting

Candle kwarts ruw nr.04 uit Madagaskar, deze weegt 311 gram en is 11,5 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Candle Kwarts Ruw nr.04

Candle Kwarts Ruw nr.04 is een opvallend stuk ruw kwarts afkomstig uit Madagaskar. Dit kristal weegt 311 gram en heeft een afmeting van 11,5 cm, wat het een imposant en karaktervol object maakt. Het ruwe karakter van de kwarts benadrukt de natuurlijke schoonheid en unieke energie van het mineraal, waardoor het een waardevolle aanvulling is op elke verzameling.

De werking van Candle Kwarts

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Candle Kwarts, ook wel bekend als "Candle Quartz," staat bekend om zijn krachtige spirituele en energetische eigenschappen. Dit kristal bevordert helderheid in het denken en helpt bij het versterken van intuïtieve vermogens. Het ondersteunt persoonlijke groei door het bevorderen van innerlijke rust en het oplossen van emotionele blokkades.

Daarnaast helpt Candle Kwarts bij het versterken van de verbinding met je innerlijke zelf en het universele bewustzijn. Het kan gebruikt worden om meditatie te verdiepen en een helderdere communicatie met hogere spirituele niveaus te bevorderen.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau kan deze mineraal bijdragen aan het bevorderen van algemene vitaliteit en welzijn. Het wordt vaak gebruikt om de energie in een ruimte te verhogen en om een positieve sfeer te creëren. Hoewel het geen specifieke medische behandeling biedt, kan het een ondersteunende rol spelen in het verbeteren van de algemene energie en balans.

Geologische Oorsprong

Deze Candle Kwarts komt uit Madagaskar, een regio die bekend staat om zijn hoogwaardige kwarts. Het ruwe formaat van deze kwarts toont de natuurlijke vormen en structuren, wat bijdraagt aan zijn esthetische en energetische waarde.

Disclaimer

Hoewel Candle Kwarts talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Candle Kwarts Ruw nr.04 toe aan je collectie en ervaar de krachtige energie en spirituele voordelen van dit unieke kristal. Of je nu zoekt naar een sterk energetisch hulpmiddel of een indrukwekkend decoratief stuk, deze Candle Kwarts biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de kracht van Candle Kwarts je leven verrijken!

8718561217080
1 Item