Herkimer diamant A stuk nr.1561
search
  • Herkimer diamant A stuk nr.1561
  • Herkimer diamant A stuk nr.1561
  • Herkimer diamant A stuk nr.1561
  • Herkimer diamant A stuk nr.1561
  • Herkimer diamant A stuk nr.1561

Herkimer diamant A stuk nr.1561

€ 405,00
Inclusief belasting

Mooi Herkimer diamant stuk van 8,5 x 6 x 4 cm. Dit prachtige stuk Herkimer weegt 192 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Herkimer diamant A stuk nr. 1561 kopen
Mooi stuk A-kwaliteit Herkimer diamant. Het stuk is 8,5 cm lang, 6 cm breed en 4 cm hoog. Dit Herkimer diamant stuk weegt 192 gram.

De werking van het Herkimer diamant A stuk nr. 1561
Herkimer diamant heeft vergelijkbare eigenschappen als Bergkristal, alleen dan krachtiger. De steen wordt veel gebruikt door mediums voor channeling en door edelsteentherapeuten voor lichtwerk, opstellingen, droomwerk en sjamanisme. Het is een zeer breed inzetbaar instrument om te werken met energieën. Herkimer diamant vermindert besluiteloosheid, migraine, menstruatieklachten, griep, heimwee, ontstekingen, bloedingen, jeuk, jeugdpuistjes, leverklachten, maagstoornissen, oogaandoeningen en ooraandoeningen. Herkimer diamant bevordert de vitaliteit. Het mineraal versterkt alle andere stenen in hun werking.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit prachtige stuk perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de vitaliteit die de Herkimer diamant te bieden heeft? Bestel het stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1561
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Herkimer
Gewicht
0
25
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
5 x 6 x 4 cm. Dit prachtige stuk Herkimer weegt 192 gram.
Mooi Herkimer diamant stuk van 8