Kwarts met Orthoklaas ruw nr.01
search
  • Kwarts met Orthoklaas ruw nr.01
  • Kwarts met Orthoklaas ruw nr.01
  • Kwarts met Orthoklaas ruw nr.01
  • Kwarts met Orthoklaas ruw nr.01

Kwarts met Orthoklaas ruw nr.01

€ 106,00
Inclusief belasting

Ruw stuk Bergkristal met Orthoklaas uit Marokko. Deze ruwe cluster is 8 cm breed en 430 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Kwarts met Orthoklaas nr.1 kopen 

Ruw stuk met punten van half-edelsteen Kwarts (Bergkristal) met Orthoklaas. Dit stuk is 8 x 8 x 6,5 cm en 430 gram. De vindplaats van deze Orthoklaas is Marokko. Zet dit Bergkristal mineraal ter decoratie in je huiskamer en geniet daar van zijn energie! Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de ruwe orthoklaas

Orthoklaas uit Marokko heeft een krachtige spirituele werking die verschillende aspecten van welzijn en bewustzijn kan beïnvloeden. Hier zijn enkele kenmerken van de spirituele werking van Orthoklaas: Orthoklaas staat bekend om zijn aardende eigenschappen, die helpen bij het verankeren van energieën en het creëren van een gevoel van stabiliteit en veiligheid. Dit helpt bij het centreren van de geest en het in evenwicht brengen van emoties. Orthoklaas fungeert als een beschermende steen tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Het creëert een beschermend schild rond de aura, waardoor schadelijke invloeden worden afgeweerd en een veilige ruimte wordt gecreëerd voor spiritueel werk en groei. Dit kristal opent de geest voor hogere dimensies en spirituele inzichten. Het vergroot het bewustzijn en helpt bij het ontvangen van begeleiding van spirituele gidsen en hogere wijsheid, waardoor spirituele groei en ontwikkeling worden bevorderd.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Orthoklaas ruw perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de bescherming en spirituele groei die de Orthoklaas edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Orthoklaas dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561206992
1 Item