Bergkristal Arkansas AA ruw- nr-48
search
  • Bergkristal Arkansas AA ruw- nr-48
  • Bergkristal Arkansas AA ruw- nr-48
  • Bergkristal Arkansas AA ruw- nr-48
  • Bergkristal Arkansas AA ruw- nr-48
  • Bergkristal Arkansas AA ruw- nr-48

Bergkristal Arkansas AA ruw, nr.48

€ 556,50
Inclusief belasting

Bergkristal van superkwaliteit uit Arkansas Amerika. Dit kristal is 13 cm en 796 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bergkristal Arkansas ruw kopen

Prachtige cluster met punt van Bergkristal, de vindplaats van deze Bergkristal is Arkansas. Het stuk is 13 x 8 x 10 cm en 796 gram. Je ontvangt het stuk van de foto. Ontzettend mooi edelstenen kunstwerk om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer of kantoor te plaatsen, of om meditaties mee te doen.

De werking van de Bergkristal Arkansas ruw nr.48

Ruwe bergkristal uit Arkansas is zeer gewild vanwege zijn zuiverheid en helderheid. Arkansas, een staat in de Verenigde Staten, staat bekend om zijn rijke voorraad bergkristal en wordt beschouwd als een van de beste bronnen ter wereld voor dit kristal. Hier zijn enkele kenmerken en eigenschappen van ruwe bergkristal uit Arkansas: Meditatie en spiritueel werk: Veel mensen gebruiken ruwe bergkristal uit Arkansas in meditatie- en spirituele praktijken. Het wordt beschouwd als een krachtig hulpmiddel om de geest te verhelderen en de intuïtie te versterken. Energiezuivering: Ruwe bergkristal wordt vaak gebruikt voor energetische zuivering en reiniging. Mensen geloven dat het de energie in een ruimte kan zuiveren en negatieve energieën kan absorberen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze schitterende Bergkristal Arkansas nr.48 perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de intuïtue en zuivering die de Bergkristal te bieden heeft? Bestel deze unieke Bergkristal dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

3974
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Bergkristal
Gewicht
0
796
Kleur
Wit / transparant
Herkomst
Amerika
Omschrijving
Bergkristal van superkwaliteit uit Arkansas Amerika. Dit kristal is 13 cm en 796 gram.