• Nieuw
Agaat sculptuur half gepolijst nr.01
search
  • Agaat sculptuur half gepolijst nr.01
  • Agaat sculptuur half gepolijst nr.01
  • Agaat sculptuur half gepolijst nr.01
  • Agaat sculptuur half gepolijst nr.01

Agaat sculptuur half gepolijst nr.01

€ 140,40
Inclusief belasting

Agaat sculptuur half gepolijst nr.01 uit Brazilië, deze weegt 934 gram en is 17 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Agaat Sculptuur Half Gepolijst nr.01

Agaat Sculptuur Half Gepolijst nr.01 is een prachtig voorbeeld van de veelzijdigheid en schoonheid van agaat. Dit half gepolijste sculptuur is een bijzonder stuk dat zowel esthetisch aantrekkelijk als spiritueel betekenisvol is. Met zijn unieke vormen en glanzende afwerking is het een waardevolle toevoeging aan elke collectie.

De werking van Agaat

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Agaat is een mineraal dat bekend staat om zijn kalmerende en stabiliserende energie. Het helpt bij het bevorderen van innerlijke rust en balans, en ondersteunt emotionele stabiliteit. Deze steen helpt bij het verlichten van stress en angst, en bevordert een gevoel van veiligheid en bescherming. Agaat stimuleert ook persoonlijke groei door het versterken van zelfvertrouwen en het helpen bij het overwinnen van persoonlijke uitdagingen.

Daarnaast staat agaat bekend om zijn vermogen om het energieniveau in de omgeving te harmoniseren. Het bevordert positieve energie en kan helpen bij het creëren van een serene en vredige atmosfeer, waardoor het ideaal is voor meditatie en andere spirituele praktijken.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau wordt agaat gewaardeerd om zijn potentieel om de gezondheid te ondersteunen. Het staat bekend om zijn vermogen om de spijsvertering te bevorderen en de gezondheid van de huid te verbeteren. Agaat kan ook bijdragen aan het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van een algemeen gevoel van welzijn.

Geologische Oorsprong

Agaat is een variëteit van chalcedoon en komt voor in verschillende geologische omgevingen wereldwijd. Dit specifieke sculptuur is half gepolijst, waardoor de natuurlijke textuur en de rijke kleurvariaties van het agaat goed zichtbaar zijn. De combinatie van gepolijste en ruwe oppervlakken benadrukt de schoonheid en complexiteit van dit bijzondere mineraal.

Disclaimer

Hoewel agaat talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over agaat is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Agaat Sculptuur Half Gepolijst nr.01 toe aan je collectie en ontdek de rustgevende en harmoniserende energie van deze prachtige steen. Of je nu op zoek bent naar een mooi decoratief stuk of een krachtige steen voor spirituele praktijk, deze agaat sculptuur biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de schoonheid en energie van agaat je leven verrijken!

8718561216656
1 Item