Sugiliet AA half gepolijst stuk nr.06
search
  • Sugiliet AA half gepolijst stuk nr.06
  • Sugiliet AA half gepolijst stuk nr.06
  • Sugiliet AA half gepolijst stuk nr.06
  • Sugiliet AA half gepolijst stuk nr.06

Sugiliet AA half gepolijst stuk nr.06

€ 375,00
Inclusief belasting

Half gepolijst stukje Sugiliet uit India, dit stuk is 8 cm en 263 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Sugiliet AA half gepolijst nr.06 kopen

Prachtig stukje van de bijzondere Sugiliet, deze is half gepolijs en half ruw zodat je de structuren goed kunt zien, dit stuk is 8 x 8 x 2,5 cm en 263 gram. De vindplaats van deze Sugiliet is India. Gebruik hem in je kristalgrid als middelpunt of geniet ervan in een ruimte naar keuze. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de gepolijste Sugiliet

Voor degenen die worstelen met stress of angst, kan sugiliet een kalmerend en troostend effect hebben. Het helpt om de geest te kalmeren en het hart te openen, wat leidt tot een gevoel van vrede en welzijn. Door regelmatig met sugiliet te werken, kunnen individuen een sterkere verbinding met hun hogere zelf en spirituele gidsen ontwikkelen. In de kern is sugiliet een steen van transformatie en genezing, die de gebruiker helpt om een hoger bewustzijnsniveau te bereiken en te leven in harmonie met zichzelf en de wereld om hen heen. Het is een waardevolle bondgenoot voor iedereen die streeft naar spirituele verlichting en persoonlijke groei.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past dit schitterende Sugiliet stuk perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de troosting of transformatie die de Sugiliet te bieden heeft? Bestel de Sugiliet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561210074
1 Item