Roze kwarts half gepolijst nr- 02
search
  • Roze kwarts half gepolijst nr- 02
  • Roze kwarts half gepolijst nr- 02
  • Roze kwarts half gepolijst nr- 02
  • Roze kwarts half gepolijst nr- 02

Roze kwarts half gepolijst nr. 02

€ 8,00
Inclusief belasting

Half gepolijst stuk van de half-edelsteen Roze kwarts. Deze steen is 6 cm en 86 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De half gepolijste Roze kwarts nr.2 kopen

Prachtig sculptuurtje van Roze kwarts, deze is semi-gepolijst, dus 1 ruwe en 1 gladde kant. De steen is 6 x 4 x 2,5 cm en weegt 86 gram. Geef deze bijzondere steen een mooie plek op je nachtkasje of op je bureau.

De werking van de half gepolijste Roze kwarts 

Een half gepolijste roze kwarts sculptuur behoudt de essentiële werking van deze steen, maar met een combinatie van ruwe en gepolijste oppervlakken. Roze kwarts staat bekend om zijn liefdevolle en kalmerende eigenschappen. Het wordt gebruikt bij het bevorderen van liefde, compassie en emotionele genezing. De werking van een half gepolijste roze kwarts omvat het stimuleren van een gevoel van vrede, rust en liefdevolle energie. Roze kwarts kan helpen bij het bevorderen van zelfacceptatie, het verminderen van stress en het openen van het hartchakra. De combinatie van ruwe en gepolijste oppervlakken kan een evenwichtige mix van energetische werkingen bieden. De ruwe kant behoudt de natuurlijke en krachtige energie van roze kwarts, terwijl de gepolijste kant een zachtere en meer subtiele energie uitstraalt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Roze kwarts half gepolijst nr.2 helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de vrede en liefde die de Roze kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Roze kwarts dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561200822
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
25
Kleur
Roze
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Half gepolijst stuk van de half-edelsteen Roze kwarts. Deze steen is 6 cm en 86 gram.