• Nieuw
Dolomiet roze ruw nr.31
search
  • Dolomiet roze ruw nr.31
  • Dolomiet roze ruw nr.31
  • Dolomiet roze ruw nr.31
  • Dolomiet roze ruw nr.31

Dolomiet roze ruw nr.31

€ 50,00
Inclusief belasting

Dolomiet roze ruw nr.31 uit Marokko , deze weeg 326 gram en is 10 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Dolomiet Roze Ruw nr.31

Dolomiet Roze Ruw nr.31 is een indrukwekkend stuk dat de natuurlijke schoonheid en energie van dolomiet roze in zijn ruwe vorm tentoonstelt. Deze ruwe kristallen zijn perfect voor diegenen die de authentieke uitstraling van mineralen waarderen en de kracht van natuurlijke energie in hun omgeving willen brengen.

De werking van Dolomiet Roze

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Dolomiet Roze staat bekend om zijn zachte, kalmerende energie die een gevoel van vrede en harmonie bevordert. Deze steen helpt bij het openen en balanceren van het hartchakra, wat zorgt voor een dieper gevoel van zelfliefde en compassie. Dolomiet Roze kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties en bevordert emotionele genezing en innerlijke rust.

Deze steen biedt troost en ondersteuning in tijden van stress en helpt bij het verlichten van gevoelens van verdriet en angst. Dolomiet Roze moedigt een positieve mindset aan en versterkt de verbinding met je innerlijke zelf, waardoor je een grotere emotionele veerkracht ontwikkelt.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau wordt Dolomiet Roze gewaardeerd om zijn ondersteunende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om de algehele gezondheid en vitaliteit te bevorderen. Deze steen kan helpen bij het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van een goede huidgezondheid. Daarnaast staat Dolomiet Roze bekend om zijn vermogen om te ondersteunen bij het herstel van lichamelijke klachten en het bevorderen van algemene welzijn.

Geologische Oorsprong

Dolomiet Roze is een variant van dolomiet die zijn kenmerkende kleur dankt aan de aanwezigheid van sporenelementen die het een zachte roze tint geven. Dit mineraal wordt vaak gevonden in sedimentaire gesteenten en komt voor in verschillende regio’s wereldwijd. De ruwe vorm van Dolomiet Roze benadrukt de natuurlijke textuur en de unieke kleurvariaties van dit prachtige mineraal.

Disclaimer

Hoewel Dolomiet Roze veel voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over Dolomiet Roze is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Dolomiet Roze Ruw nr.31 toe aan je collectie en ervaar de rustgevende en helende energie van deze prachtige ruwe kristallen. Of je nu op zoek bent naar een decoratief stuk of een krachtig hulpmiddel voor emotionele en spirituele ondersteuning, deze ruwe Dolomiet Roze biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de natuurlijke schoonheid en kracht van Dolomiet Roze je leven verrijken!

8718561216687
1 Item