Bergkristal met Calciet kristallen ruw nr-23
search
  • Bergkristal met Calciet kristallen ruw nr-23
  • Bergkristal met Calciet kristallen ruw nr-23
  • Bergkristal met Calciet kristallen ruw nr-23
  • Bergkristal met Calciet kristallen ruw nr-23
  • Bergkristal met Calciet kristallen ruw nr-23

Bergkristal met Calciet kristallen ruw nr.23

€ 805,35
Inclusief belasting

Superkwaliteit Bergkristal met calcietkristallen, gekristalliseerd met punten, van 24 cm en 3,836 kilo.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bergkristal met Calciet kristallen kopen

Prachtige ruw gekristalliseerd stuk van Bergkristal met Calciet. Het stuk is 11,5 x 19 x 24 cm en 3836 gram. Je ontvangt het stuk van de foto. Ontzettend mooi edelstenen kunstwerk om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer of kantoor te plaatsen, of om meditaties mee te doen.

De werking van de Bergkristal met Calcietkristallen

Versterking van energieën: Bergkristal staat bekend om zijn helderheid en zuiverheid. Het wordt vaak gebruikt om energie te versterken en te zuiveren. Wanneer het wordt gecombineerd met calcietkristallen, kunnen ze elkaars energieën versterken en een krachtigere energetische werking creëren. Balans en harmonie: Calcietkristallen komen in verschillende kleuren voor en elk type calciet heeft zijn eigen eigenschappen en kleurassociaties. Het gebruik van calcietkristallen in combinatie met bergkristal kan helpen bij het brengen van balans en harmonie in verschillende aspecten van het leven, afhankelijk van de kleur en eigenschappen van de calciet.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze schitterende Bergkristal met calciet perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de balans en energie die de Bergkristal en Calciet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze prachtige steen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

3979
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Bergkristal / Calciet
Gewicht
3
836
Kleur
Wit / transparant
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
836 kilo.
Superkwaliteit Bergkristal met calcietkristallen
gekristalliseerd met punten
van 24 cm en 3