Bariet blauw ruw stuk nr.1750
search
  • Bariet blauw ruw stuk nr.1750
  • Bariet blauw ruw stuk nr.1750
  • Bariet blauw ruw stuk nr.1750
  • Bariet blauw ruw stuk nr.1750
  • Bariet blauw ruw stuk nr.1750

Bariet blauw ruw stuk nr.1750

€ 499,00
Inclusief belasting

Mooi stuk Bariet blauw op moedergesteente. Dit ruwe stuk is 15,5 x 15 x 8,5 cm en weegt 1,83 kg.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Bariet blauw ruw stuk nr. 1750 kopen
Mooi stuk gekristalliseerde Bariet op moedergesteente. Dit ruwe Bariet stuk is 15,5 cm lang, 15 cm breed en 8,5 cm hoog. De vindplaats is Mibladen, Marokko.

De werking van blauwe Bariet
Bariet stimuleert je dromen en kan je leren waar jouw grenzen liggen. De steen reinigt het hele chakrasysteem en brengt je in balans. Bariet vermindert chronische vermoeidheid, angsten en het op de wenken bedienen van anderen. Het mineraal bevordert de vitaliteit. Bariet heeft een positief effect op de hersenen. Emotioneel is Bariet uitstekend voor platonische vriendschappen. Het kristal wordt vaak ingezet bij kleine kinderen wanneer zij tandjes krijgen om de pijn te verminderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit unieke stuk perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de vitaliteit en balans die de Bariet te bieden heeft? Bestel het stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1750
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Bariet
Gewicht
1
83
Kleur
Blauw
Herkomst
Roemenië
Omschrijving
5 cm en weegt 1
5 x 15 x 8
83 kg.
Mooi stuk Bariet blauw op moedergesteente. Dit ruwe stuk is 15