Agaat grape / Chalcedoon druif nr.15
search
  • Agaat grape / Chalcedoon druif nr.15
  • Agaat grape / Chalcedoon druif nr.15
  • Agaat grape / Chalcedoon druif nr.15
  • Agaat grape / Chalcedoon druif nr.15
  • Agaat grape / Chalcedoon druif nr.15

Agaat grape / Chalcedoon druif nr.15

€ 519,00
Inclusief belasting

Bijzonder stuk van gekristalliseerd Agaat grape of druif (Chalcedoon druif) uit Indonesië. Dit mooie stuk weegt 1.045kg en heeft afmetingen van 19 x 12 x 8 cm.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het stuk Agaat grape / Chalcedoon druif nr.15 kopen

Een zeer bijzonder stuk gekristalliseerde druif Agaat. Deze zeer zeldzame halfedelsteen is ook bekend onder de naam Chalcedoon druif. Dit speciale stuk van 1.045 kg komt uit Indonesië en heeft afmetingen van 19 x 12 x 8 cm. Je kunt de Agaat druif staand of liggend een mooi plekje geven in bijvoorbeeld jouw woning of praktijk. Van alle kanten verrast het stuk weer door een andere vorm en structuur.

De werking van de edelsteen Agaat druif

Druif Agaat is eigenlijk een variant van Chalcedoon, maar ment noemt in de volksmond druif Agaat. Hij wordt alleen in Indonesië gevonden en is zeer zeldzaam. De halfedelsteen draagt bij aan spirituele groei en vergroot het inzicht. Agaat grape is een steen met een Goddelijke connectie die je verbindt met je oorspronkelijke zelf, je hoogste bron. Doordat hij alle Chakra’s in het hoofd verbindt zorgt hij voor helderheid van geest. Zo kun je ook je dromen beter leren begrijpen wanneer een stuk druif Agaat op je nachtkastje legt. De edelsteen kan je een gevoel van vrede en rust geven, zodat je snel in diepe meditatie kunt komen. Hij helpt zowel je lichaam rustig worden als ook je bewustzijn diep in je hart indalen. Door zijn rustgevende werking is Agaat grape goed inzetbaar bij alle vormen van stress. Op je werkplek zal hij een liefdevolle, zuiverende en vredige energie uitstalen. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit bijzondere stuk Agaat grape / Chalcedoon druif perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte het zelfinzicht en het vredige gevoel die Agaat grape jou te bieden heeft? Bestel de Agaat grape / Chalcedoon druif direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1459
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
1
04
Kleur
Paars
Herkomst
Indonesië
Omschrijving
Bijzonder stuk van gekristalliseerd Agaat grape of druif (Chalcedoon druif) uit Indonesië. Dit mooie stuk weegt 1.045kg en heeft afmetingen van 19 x 12 x 8 cm