Azuriet / Malachiet A ruw nr.50
search
  • Azuriet / Malachiet A ruw nr.50
  • Azuriet / Malachiet A ruw nr.50
  • Azuriet / Malachiet A ruw nr.50
  • Azuriet / Malachiet A ruw nr.50

Azuriet / Malachiet A ruw nr.50

€ 80,00
Inclusief belasting

Ruw stuk van Azuriet/Malachiet op moedersteen. Afkomstig uit Marokko.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Azuriet / Malachiet A ruw nr.50 kopen

Ruw stuk van Azuriet/Malachiet in A-kwaliteit op moedersteen. Het stuk is 9 x 7 x 3,5 cm en weegt ca. 376 gram. Dit prachtige stuk is afkomstig uit Marokko.

Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van Azuriet/Malachiet 

Azuriet is een steen van innerlijk zicht en wordt vaak gebruikt om dromen te verbeteren. Hij helpt je om heldere vermogens te ontwikkelen en stimuleert zowel de intuïtie als het intellect. Azuriet opent je innerlijke oog, waardoor je allerlei verbanden en mogelijkheden kunt ontdekken. Door het gebruik van Azuriet kunnen angsten en stress afnemen, en dit kristal reinigt en stimuleert met name het derde oog chakra.

De prachtige blauwe kleur van Azuriet maakt dit kristal enorm populair, evenals de bijzondere werking op zowel mentaal als fysiek niveau. Fysiek kan Azuriet helpen bij het verminderen van hoofdpijn, het vergemakkelijken van het leggen van verbanden en het verminderen van duizeligheid.

De edelsteen Malachiet is een krachtige steen die je stimuleert om een intens en passievol leven te leiden. Hij bevordert je voorstellingsvermogen en fantasie, en helpt je om remmingen en schaamte los te laten. Malachiet maakt je besluitvaardig en avontuurlijk, en versterkt vriendschappen doordat je je beter kunt inleven in anderen.

Hij reinigt je chakra's en brengt ze weer in balans. Deze edelsteen absorbeert negatieve energie en beschermt je tegen straling. Malachiet kan ook behulpzaam zijn bij problemen tijdens de bevalling. Vanwege zijn krachtige werking is het aan te raden om deze steen met mate te gebruiken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit mooie stuk perfect in jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de fantasie en balans die de Azuriet/Malachiet te bieden heeft? Bestel het ruwe stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561215604
1 Item