Agaat dendriet feng shui vlam nr.01
search
  • Agaat dendriet feng shui vlam nr.01
  • Agaat dendriet feng shui vlam nr.01
  • Agaat dendriet feng shui vlam nr.01
  • Agaat dendriet feng shui vlam nr.01

Agaat dendriet feng shui vlam nr.01

€ 272,00
Inclusief belasting

Handgeslepen feng shui vlam sculptuur van dendrietagaat uit Madagaskar, 17,5 cm hoog en 1810 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Agaat dendriet feng shui vlam nr.01 kopen 

Handgeslepen feng shui vlam sculptuur van de half-edelsteen Agaat dendriet. Dit edelstenen beeld is 1810 gram en is 17,5 x 14 x 6 cm. De vindplaats van deze Agaat dendriet is Madagaskar. Prachtig Agaat dendriet mineraal om bijv. ter decoratie in je werkkamer zetten om daar van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Agaat dendriet sculptuur

Een agaat dendriet sculptuur uit Madagaskar heeft een diepgaande werking die zowel fysieke als spirituele aspecten omvat. Agaat dendriet staat bekend om zijn unieke patronen die lijken op kleine vertakkingen of plantachtige structuren. Deze sculpturen kunnen een sterke verbinding met de natuur bevorderen en helpen bij het gronden en in harmonie komen met de natuurlijke wereld. Agaat dendriet wordt vaak geassocieerd met helende eigenschappen, zowel fysiek als emotioneel. Het kan helpen bij het verlichten van stress, angst en verdriet, en het bevorderen van innerlijke rust en kalmte. Op fysiek niveau kan het de bloedsomloop stimuleren en het immuunsysteem versterken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Agaat dendriet sculptuur perfect bij jouw woonkamer of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de gronding en innerlijke rust die de Agaat dendriet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gedraaide Agaat dendriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561209559
1 Item