Roze kwarts edelsteen sculptuur 600-700 gram
search
  • Roze kwarts edelsteen sculptuur 600-700 gram
  • Roze kwarts edelsteen sculptuur 600-700 gram
  • Roze kwarts edelsteen sculptuur 600-700 gram
  • Roze kwarts edelsteen sculptuur 600-700 gram

Roze kwarts edelsteen sculptuur 600-700 gram

€ 76,50
Inclusief belasting

Een roze kwarts sculptuur uit Madagaskar van tussen 600-700 gram zwaar. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Roze kwarts sculptuur 600-700 gram kopen

Gaaf handgepolijste sculptuur van de half-edelsteen Roze kwarts, deze heeft een gewicht van 600 tot 700 gram. De vindplaats van deze Roze kwarts is Madagaskar. LET OP, dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek. De afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de Roze kwarts gepolijst

De spirituele werking van roze kwarts uit Madagaskar is bijzonder krachtig vanwege de zuiverheid en helderheid van de steen. Een van de meest prominente eigenschappen is dat het hartchakra opent en activeert, waardoor het gevoelens van liefde, mededogen en vreugde versterkt. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties zoals angst, wrok en boosheid, en vervangt deze met liefdevolle en vredige vibraties. Roze kwarts bevordert zelfliefde en zelfacceptatie, wat essentieel is voor emotioneel welzijn en spirituele groei. Het helpt je om jezelf te waarderen en te omarmen, inclusief je kwetsbaarheden en imperfecties. Dit leidt tot een dieper gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen, en ondersteunt je in het creëren van gezonde, liefdevolle relaties met anderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Roze kwarts sculptuur helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zelfacceptatie of liefdevolle relaties die de Roze kwarts halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Roze kwarts sculptuur uit madagaskar dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561196125
16 Items