Carneool schedel hanger aan koord
search
  • Carneool schedel hanger aan koord
  • Carneool schedel hanger aan koord

Carneool schedel hanger aan koord

€ 11,00
Inclusief belasting

Schedel edelsteen hanger van Carneool, deze hanger is ca. 20-25 mm en komt met een koord. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De schedelhanger Carneool aan koord kopen 

Kleine edelsteenhanger van een Carneool schedeltje. Deze hanger is ca. 2 tot 2,5 cm in formaat en wordt geleverd met een waskoord die op lengte te maken is. Let op, het product dat je ontvangt kan afwijken van de foto qua kleur en vorm. Elke schedel is uniek.

De werking van de schedelhanger Carneool

Een carneool schedelhanger heeft verschillende energetische eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor spirituele doeleinden. 

Energie en vitaliteit: Carneool staat bekend om zijn energieke en stimulerende eigenschappen. Het kan helpen bij het verhogen van energieniveaus, het stimuleren van vitaliteit en het bevorderen van een gevoel van kracht en moed.

Creativiteit: Carneool wordt geassocieerd met het stimuleren van creativiteit en passie. Het kan helpen bij het vrijmaken van artistieke expressie, het vergroten van inspiratie en het bevorderen van innovatieve ideeën en projecten.

Crystal skulls worden vaak gezien als krachtige spirituele hulpmiddelen die worden gebruikt voor meditatie, heling en spiritueel werk. Ze worden beschouwd als dragers van wijsheid, kennis en genezing van oude beschavingen. De schedel wordt in veel culturen gezien als een symbool van menselijkheid, wijsheid en spiritueel inzicht. Het gebruik van kristallen om schedels te vormen, voegt een extra dimensie van spirituele kracht en energie toe aan deze symboliek.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Carneool schedelhanger perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de creativiteit en passie die de Carneool edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Carneool dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561043238
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Carneool
Gewicht
0
015
Kleur
Oranje
Omschrijving
Schedel edelsteen hanger van Carneool
deze hanger is ca. 20-25 mm en komt met een koord.