Roze kwarts edelsteen schedel 75 mm
search
  • Roze kwarts edelsteen schedel 75 mm
  • Roze kwarts edelsteen schedel 75 mm
  • Roze kwarts edelsteen schedel 75 mm
  • Roze kwarts edelsteen schedel 75 mm

Roze kwarts edelsteen schedel 75 mm

€ 75,00
Inclusief belasting

Een handgepolijste edelsteen schedel van Roze kwarts uit Brazilië, deze schedel is ca. 75 mm lang.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Edelsteen schedel 75 mm roze kwarts kopen 

Een handgeslepen edelsteen schedel van roze kwarts. Deze schedel is ca. 7,5 cm lang en ca. 310 gram in gewicht. De vindplaats van deze roze kwarts is Brazilië. Let op, elke schedel is uniek dus wat je ontvangt kan afwijken van de foto in kleur en/of vorm. De genoemde maten zijn bij benadering.

De werking van de roze kwarts schedel

Een crystal skull van roze kwarts heeft een bijzondere spirituele werking die voortkomt uit zowel de eigenschappen van roze kwarts als de vorm van de schedel. 

Liefdevolle energie: Roze kwarts staat bekend als de steen van liefde en onvoorwaardelijke liefde. Het brengt een zachte, kalmerende energie die het hartchakra opent en liefde, compassie en emotioneel evenwicht bevordert.

Helende eigenschappen: Roze kwarts heeft een krachtige helende werking, zowel op fysiek als op emotioneel niveau. Het kan helpen bij het genezen van emotionele wonden, het verlichten van stress en het bevorderen van innerlijke genezing en zelfliefde.

Versterking van spirituele verbinding: Een crystal skull van roze kwarts kan helpen bij het versterken van de verbinding met je hogere zelf, spirituele gidsen en het universum. Het kan je helpen om dieper te graven in je spirituele reis en om in contact te komen met hogere spirituele dimensies.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze roze kwarts schedel perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de ontgifting en zuivering die de roze kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel deze roze kwarts schedel dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561049865
4 Items

Datasheet

Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
31
Kleur
Roze
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
Een handgepolijste edelsteen schedel van Roze kwarts uit Brazilië
deze schedel is ca. 75 mm lang.