Rookkwarts schedel nr.31
search
  • Rookkwarts schedel nr.31
  • Rookkwarts schedel nr.31
  • Rookkwarts schedel nr.31
  • Rookkwarts schedel nr.31
  • Rookkwarts schedel nr.31

Rookkwarts schedel nr.31

€ 99,00
Inclusief belasting

Rookkwarts schedel van 9,5 x 7 x 8 cm.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Rookkwarts schedel nr.31 kopen

Rookkwarts schedel van 9,5 cm lang, 7 cm breed en 8 cm hoog. De schedel weegt ca. 875 gram. 

De werking van Rookkwarts

Rookkwarts is een beschermende steen die je kan helpen om zaken op een nuchtere, realistische en pragmatische manier aan te gaan. Hij kan je helpen om een verslaving boven te komen en kan goed werken tegen nachtmerries en suïcidaliteit. Rookkwarts bevordert de concentratie en kan je helpen om een objectieve kijk op het leven te krijgen. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen, de zenuwen, de benen, de heupen en de bekken. Rookkwarts werkt heilzaam bij (spier)verkramping, buikklachten, rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, stress en RLS. Hij vermindert depressie en de angst om te falen. Rookkwarts kan je beschermen tegen elektromagnetische straling en andere negatieve invloeden. De steen kan je helpen om te aarden en te ontspannen. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze schedel perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de bescherming en concentratie die de Rookkwarts te bieden heeft? Bestel de schedel direct online bij groothandel en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561194664
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Rookkwarts
Gewicht
0
875
Kleur
Bruin / transparant
Omschrijving
5 x 7 x 8 cm.
Rookkwarts schedel van 9