Pendel facet Carneool
search
  • Pendel facet Carneool
  • Pendel facet Carneool
  • Pendel facet Carneool
  • Pendel facet Carneool
  • Pendel facet Carneool

Pendel facet Carneool

€ 18,50
Inclusief belasting

Facet geslepen Carneool pendel. De pendel is ca. 3 – 4 cm lang en het kettinkje is ca. 15 cm lang.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Carneool pendel facet kopen
Facet geslepen Carneool pendel. De pendel is ca. 3 – 4 cm lang en het kettinkje is ca. 15 cm lang. Met deze pendel kun je antwoord krijgen op vragen. Een pendel werkt hetzelfde als een biotensor.

De werking van Carneool
Carneool activeert het basischakra en is een aardende en kalmerende werking. Het is een opbeurende steen. Het mineraal kan ervoor zorgen dat je snel en pragmatisch problemen kunt oplossen. Carneool vermindert spierpijn, nachtmerries en negatieve emoties van aderen zoals woede en jaloezie. De steen bevordert creativiteit, standvastigheid en zelfvertrouwen. Carneool kan je meer motivatie geven. Het kristal heeft een positief effect op de nieren, de spijsvertering, de spataderen en de vrouwelijke geslachtsorganen (waardoor de vruchtbaarheid wordt ondersteund). Carneool werkt heilzaam bij fantoompijnen en darmklachten. Het mineraal leert je om dingen te accepteren zoals ze zijn en kan je meer succes brengen. Carneool helpt bij problemen van seksuele aard zoals frigiditeit en impotentie. De steen kan de angst voor de dood opheffen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze facet geslepen pendel perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan de kalmte en standvastigheid die de Carneool te bieden heeft? Bestel de pendel direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561082831
110 Items

Datasheet

Edelsteen
Carneool
Gewicht
0
008
Kleur
Oranje
Omschrijving
Facet geslepen Carneool pendel. De pendel is ca. 3 – 4 cm lang en het kettinkje is ca. 15 cm lang.