Pendel facet + kaart Tijgeroog
search
  • Pendel facet + kaart Tijgeroog
  • Pendel facet + kaart Tijgeroog
  • Pendel facet + kaart Tijgeroog
  • Pendel facet + kaart Tijgeroog
  • Pendel facet + kaart Tijgeroog

Pendel facet + kaart Tijgeroog

€ 9,95
Inclusief belasting

Mooie facet geslepen Tijgeroog pendel op een displaykaartje. De Tijgeroog pendel is ca. 4 cm lang. Inclusief pendeldiagram. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Tijgeroog pendel op kaart kopen
Mooie facet geslepen Tijgeroog pendel op een displaykaartje. Op het kaartje staat een disclaimer en een uitleg over hoe de pendel werkt. Op het displaykaartje staat ook een pendeldiagram. De Tijgeroog pendel is ca. 4 cm lang. Met de pendel kun je antwoord krijgen op je vragen. De pendel werkt hetzelfde als een biotensor. 

De werking van de Tijgeroog
Tijgeroog is een beschermende en inzicht gevende steen. Het mineraal kan je doelgerichter maken. Tijgeroog vermindert spanningen, besluiteloosheid, twijfels, overprikkeling en verlegenheid. De steen heeft een positieve werking op de ogen, het hart, de hersenen, het zenuwstelsel, de bloedsomloop, de keel, de lever en de maag. Tijgeroog kan helpen om geestelijke blokkades op te heffen en interne conflicten op te lossen. Het mineraal werkt heilzaam bij verkoudheid, keelpijn, longklachten, darmkrampen, hepatitis en spierkrampen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze pendel perfect bij jou of heb jij behoefte aan de alertheid en intuïtie die de Maansteen regenboog te bieden heeft? Bestel de pendel direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561082817
15 Items

Datasheet

Edelsteen
Tijgeroog
Gewicht
0
01 kg
Omschrijving
Mooie facet geslepen Tijgeroog pendel op een displaykaartje. De Tijgeroog pendel is ca. 4 cm lang.