Pendel facet + kaart Aventurijn groen
search
  • Pendel facet + kaart Aventurijn groen
  • Pendel facet + kaart Aventurijn groen
  • Pendel facet + kaart Aventurijn groen
  • Pendel facet + kaart Aventurijn groen
  • Pendel facet + kaart Aventurijn groen

Pendel facet + kaart Aventurijn groen

€ 9,95
Inclusief belasting

Mooie facet geslepen Aventurijn groen pendel op een displaykaartje. De groene Aventurijn pendel is ca. 4 cm lang. Inclusief pendeldiagram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Aventurijn groen pendel op kaart kopen
Mooie facet geslepen Aventurijn groen pendel op een displaykaartje. Op het kaartje staat een disclaimer en een uitleg over hoe de pendel werkt. Op het displaykaartje staat ook een pendeldiagram. De groene Aventurijn pendel is ca. 4 cm lang. Met de pendel kun je antwoord krijgen op je vragen. De pendel werkt hetzelfde als een biotensor. 

De werking van de Aventurijn groen
Groene Aventurijn is voor veel mensen een gelukssteen. Het is een zeer krachtige en gebruiksvriendelijke steen. Aventurijn groen kan je helpen om te gaan met ups en downs die het leven met zich meedraagt. Het mineraal kan een gunstige invloed hebben op baby’s en jonge kinderen die zich te traag ontwikkelen. Groene Aventurijn bevordert blijdschap, optimisme, levenskracht en zelfvertrouwen ten aanzien van nieuwe situaties waarin je je begeeft. De steen kan worden ingezet bij hartproblemen of wanneer je herstellende bent van een operatie of ziekte. Ook repareert hij cellen en stimuleert nieuwe groei ervan. Groene Aventurijn werkt heilzaam bij eczeem, neusbloedingen, haaruitval en acne. Het mineraal heeft een positieve werking op de bloedsomloop. Goed om te weten: als er gesproken wordt van Aventurijn wordt er eigenlijk altijd groene Aventurijn bedoeld.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze pendel perfect bij jou of heb jij behoefte aan de blijdschap en het optimisme die de groene Aventurijn te bieden heeft? Bestel de pendel direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561082732
8 Items

Datasheet

Edelsteen
Aventurijn
Gewicht
0
01 kg
Omschrijving
Mooie facet geslepen Aventurijn groen pendel op een displaykaartje. De groene Aventurijn pendel is ca. 4 cm lang.