Onyx oorclips 18 mm
search
  • Onyx oorclips 18 mm
  • Onyx oorclips 18 mm
  • Onyx oorclips 18 mm
  • Onyx oorclips 18 mm
  • Onyx oorclips 18 mm

Onyx oorclips 18 mm

€ 15,00
Inclusief belasting

Zilverkleurige Onyx oorclips van 18 mm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Onyx oorclips kopen
Deze zilverkleurige Onyx oorclips zijn 18 mm en wegen 6,5 gram. De oorclips zijn makkelijk te bevestigen door de clip aan de achterkant. Deze Onyx oorclips passen goed bij iedere outfit!

De werking van de Onyx oorclips

Onyx kan je met beide benen op de grond zetten en je discipline geven om ideeën te verwezenlijken. Het is de steen van innerlijke kracht die je innerlijke kracht die je uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen vergroot. Het mineraal heeft een positieve werking op het gehoor, het immuunsysteem, het gebit, de botten, de voeten en de benen. Onyx werkt heilzaam bij stress, botbreuken en zenuwpijnen. De steen kan je helpen om een nuchtere en realistische blik te werpen op problematiek. Onyx kan ervoor zorgen dat je niet afgeleid wordt van je doelen of dat je je door anderen laat beïnvloeden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze oorclips perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan het uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen die de Onyx te bieden heeft? Bestel de Onyx oorclips direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561076960
9 Items

Datasheet

Edelsteen
Onyx
Kleur
Zwart
Omschrijving
Zilverkleurige Onyx oorclips van 18 mm.