Aventurijn groen merkabah sieraden set
search
  • Aventurijn groen merkabah sieraden set
  • Aventurijn groen merkabah sieraden set
  • Aventurijn groen merkabah sieraden set
  • Aventurijn groen merkabah sieraden set
  • Aventurijn groen merkabah sieraden set
  • Aventurijn groen merkabah sieraden set

Aventurijn groen merkabah sieraden set

€ 21,50
Inclusief belasting

Hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van groene Aventurijn. De groene Aventurijn sieraden zijn ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm, in doosje verpakt. Totaal gewicht ca. 45 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De groene Aventurijn merkabah sieraden set kopen.
Leuke set sieraden met hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van groene Aventurijn. De groene Aventurijn sieraden zijn ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm en het materiaal is nikkelvrij. Deze groene Aventurijn sieraden zijn erg licht dus prettig om te dragen.

 

De toegeschreven werking van Aventurijn sieraden. Aventurijn groen is een edelsteen die zorgt voor blijdschap, optimisme en maakt je (weer) levenslustig. Hij geeft je zelfvertrouwen ten aan zien van nieuwe situaties waarin je je begeeft. Tevens helpt groene Aventurijn je om te gaan met de ups en downs die het leven met zich meedraagt. Groene Aventurijn is voor veel mensen een gelukssteen en kan je helpen bij het neerzetten van je doelen en het manifesteren van voorspoed. Het is een zeer krachtige en gebruiksvriendelijke steen. Van groene Aventurijn wordt gezegd dat hij kan helpen bij eczeem, neusbloedingen, haaruitval en acne. Groene Aventurijn kan een gunstige invloed hebben op baby's en jonge kinderen die zich te traag ontwikkelen. De edelsteen groene Aventurijn geeft je levenskracht en helpt bij het reinigen van de hartchakra en deze te versterken. Bij meditatie helpt de steen je volhouden op momenten dat je het even niet meer ziet zitten. Bij healing doordrinkt hij je van levensenergie.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

 

Passen deze Merkabah sieraden groene Aventurijn perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan blijdschap en optimisme die groene Aventurijn jou te bieden heeft? Bestel de edelsteen merkabah sieraden set Amethist direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561075147
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Aventurijn
Gewicht
0
25
Kleur
Groen
Omschrijving
5 cm lang
Hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van groene Aventurijn. De groene Aventurijn sieraden zijn ca. 2
het balletje is ca. 1 cm
in doosje verpakt. Totaal gewicht ca. 45 gram.
Werking
5 cm lang
De groene Aventurijn merkabah sieraden set kopen. Leuke set sieraden met hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van groene Aventurijn. De groene Aventurijn sieraden zijn ca. 2
het balletje is ca. 1 cm en het mate