Opaliet (synth) oorbellen merkabah
search
  • Opaliet (synth) oorbellen merkabah
  • Opaliet (synth) oorbellen merkabah
  • Opaliet (synth) oorbellen merkabah

Opaliet (synth) oorbellen merkabah

€ 13,50
Inclusief belasting

Oorhangers met een Opaliet (synth) bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Opaliet (synth) is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Merkabah oorbellen Opaliet (synth) kopen

Oorhangers met een Opaliet (synth) bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Opaliet (synth) is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.

 

De werking van Merkabah oorbellen Opaliet (synth)

Opaliet is een synthetische edelsteen en dus niet natuurlijk. Het is eigenlijk een soort glas dat eruitziet als opaal, met een melkachtige, iriserende glans en een doorschijnende of semi-doorschijnende kwaliteit. Opaliet wordt soms verkocht onder verschillende handelsnamen, waaronder "zeep opaal" en "maansteen opaal." De steen geeft je een gevoel van zelfvertrouwen, geborgenheid, veiligheid en harmonie. Hij helpt je daarnaast bij het verbeteren van je communicatie. Opaliet zorgt dat je op een heldere manier de dingen kunt benaderen, hij verlicht en werkt opbeurend. Van Opaliet wordt gezegd dat hij een echte healer is die het zelfhelend vermogen van het lichaam bevordert en zuiverend werkt. Opaliet ondersteunt je bij depressie en kan je helpen bij slaapstoornissen. Hij werkt heilzaam bij infecties en wanneer je last hebt van spierverkramping en/of wanneer je kouwelijk bent. Opaliet bevordert het zelf genezende vermogen en heeft een positieve werking op het geheugen en de longen.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

 

Bestel direct online

Passen deze Merkabah oorbellen Opaliet (synth) perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan zelfvertrouwen en harmonie die Opaliet jou te bieden heeft? Bestel de Merkabah oorbellen Opaliet (synth) direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561075116
17 Items

Datasheet

Edelsteen
Opaliet
Gewicht
0
01
Kleur
Wit
Omschrijving
De Merkabah oorbellen Opaliet (synth) kopen Oorhangers met een Opaliet (synth)bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Opaliet (synth) is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
Werking
De werking van Merkabah oorbellen Opaliet (synth) Opaliet is een van de meest populaire edelstenen van het moment en is een typische nieuwetijdssteen. Hij is een synthetische steen en ontstaat door het verhitten van Opaal. De steen geeft je een gevoel van