Amazoniet sterrenbeeld armband - Waterman
search
  • Amazoniet sterrenbeeld armband - Waterman
  • Amazoniet sterrenbeeld armband - Waterman
  • Amazoniet sterrenbeeld armband - Waterman
  • Amazoniet sterrenbeeld armband - Waterman

Amazoniet sterrenbeeld armband - Waterman

€ 12,50
Inclusief belasting

Kralenarmband van Amazoniet voor het sterrenbeeld Waterman, 16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Sterrenbeeld armband Amazoniet - Waterman kopen 

Leuke armband van 16 cm lang van de half-edelsteen Amazoniet. De armband is 16 cm lang met 8 mm kralen, en is geregen op elastiek. De Amazoniet wordt gebruikt voor het sterrenbeeld waterman. Maak je outfit af met deze prachtige armband!

De werking van de Amazoniet armband

Een armband met amazoniet, specifiek ontworpen voor het sterrenbeeld Waterman, kan verschillende positieve effecten hebben vanwege de eigenschappen van deze steen en de astrologische kenmerken van Watermannen. Watermannen staan bekend om hun unieke en onafhankelijke persoonlijkheden, maar ze kunnen soms moeite hebben om zichzelf volledig uit te drukken. Amazoniet kan Watermannen helpen bij het bevorderen van zelfexpressie door het openen van de keelchakra en het stimuleren van eerlijke communicatie. Het kan hen helpen om hun gedachten en gevoelens vrijer te uiten, zowel verbaal als creatief. mazoniet staat bekend om zijn kalmerende en balancerende eigenschappen, en wordt vaak geassocieerd met zelfexpressie, creativiteit en emotionele stabiliteit. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Amazoniet armband perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zelfexpresie en creativiteit en groei die de Amazoniet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze leuke armband dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561198167
95 Items

Datasheet

Edelsteen
Amazoniet
Gewicht
0
015
Kleur
Groen
Omschrijving
16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen.
Kralenarmband van Amazoniet voor het sterrenbeeld Waterman