Gouden driehoek kralenarmband 4mm
search
  • Gouden driehoek kralenarmband 4mm
  • Gouden driehoek kralenarmband 4mm
  • Gouden driehoek kralenarmband 4mm
  • Gouden driehoek kralenarmband 4mm
  • Gouden driehoek kralenarmband 4mm
  • Gouden driehoek kralenarmband 4mm

Gouden driehoek kralenarmband 4mm

€ 7,50
Inclusief belasting

Edelsteen kralen armbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen van een combinatie van edelstenen Bergkristal, Roze kwarts en Amethist die samen de Gouden driehoek vormen. De kralen zijn geregen op elastiek.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Kralenarmband 4 mm Gouden driehoek kopen
Mooie kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn op elastiek geregen en gemaakt van de edelstenen Amethist, Bergkristal en Roze kwarts die samen de Gouden driehoek vormen. Extra leuk om meerdere armbanden tegelijk om te doen, kies of je dezelfde of juist verschillende steensoorten naast elkaar wilt hebben.

De werking van de Gouden driehoek
De Gouden driehoek is de combinatie van de drie edelstenen Amethist, Bergkristal en Roze kwarts. Omdat de energie van deze drie zo goed samen werkt en elkaar versterkt noemt man deze combinatie de Gouden driehoek. Deze drie stenen verbinden en versterken elkaar en werken het beste in een driehoek gelegd. Het getal drie staat in vele culturen en religies voor volheid en wordt gezien als heilig. We kennen er zelfs uitdrukkingen als “Al het goede komt in drievoud”. Zo wordt deze combinatie bijvoorbeeld gebruikt om ruimtes te reinigen. Ook zal ze je helpen om beter in balans te komen met een betere energiestroom waardoor je beter kunt ontspannen en van jezelf en anderen houden.

Amethist geeft balans, rust en helderheid en helpt je jouw intuïtie te ontwikkelen en spanningen los te laten. Roze kwarts schenkt een universele liefde voor jezelf en anderen, inlevingsvermogen, harmonie en schoonheid. Bergkristal werkt sterk zuiverend en versterkend en optimaliseert je energiestroom.

Disclaimer
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze kralenarmband 4 mm Gouden driehoek perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte om in balans te komen met jezelf en anderen die de Gouden driehoek jou te bieden heeft? Bestel de kralenarmband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561079701
225 Items

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Bergkristal
Roze kwarts
Kleur
Paars / wit / roze
Omschrijving
Edelsteen kralen armbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen van een combinatie van edelstenen Bergkristal
Roze kwarts en Amethist die samen de Gouden driehoek vormen. De kralen zijn geregen op elastiek.