Onyx sterrenbeeld armband - Steenbok
search
  • Onyx sterrenbeeld armband - Steenbok
  • Onyx sterrenbeeld armband - Steenbok
  • Onyx sterrenbeeld armband - Steenbok
  • Onyx sterrenbeeld armband - Steenbok

Onyx sterrenbeeld armband - Steenbok

€ 12,50
Inclusief belasting

Kralenarmband van Onyx voor het sterrenbeeld Steenbok, 16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Sterrenbeeld armband Onyx - Steenbok kopen 

Leuke armband van 16 cm lang van de half-edelsteen Onyx. De armband is 16 cm lang met 8 mm kralen, en is geregen op elastiek. De Onyx wordt gebruikt voor het sterrenbeeld Steenbok. Maak je outfit af met deze prachtige armband!

De werking van de Onyx armband

Een armband met onyx, specifiek ontworpen voor het sterrenbeeld Steenbok, kan verschillende positieve effecten hebben vanwege de eigenschappen van deze steen en de kenmerken van het Steenbok sterrenbeeld.

Stabiliteit en gronding: Steenbokken staan bekend om hun stabiliteit en praktische aard. Onyx staat bekend om zijn aardende eigenschappen en kan Steenbokken helpen om gecentreerd te blijven te midden van uitdagingen en veranderingen. Het kan hen helpen om rustig en vastberaden te blijven, zelfs in moeilijke situaties.

Zelfbeheersing: Steenbokken hebben vaak een sterk gevoel van zelfbeheersing en discipline. Onyx kan helpen bij het versterken van deze eigenschappen door het bevorderen van innerlijke kracht en zelfbeheersing. Het kan Steenbokken helpen om hun emoties onder controle te houden en weloverwogen beslissingen te nemen, zelfs in stressvolle situaties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Onyx armband perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en discipline die de Onyx edelsteen te bieden heeft? Bestel deze leuke armband dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561198204
93 Items

Datasheet

Edelsteen
Onyx
Gewicht
0
015
Kleur
Zwart
Omschrijving
16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen.
Kralenarmband van Onyx voor het sterrenbeeld Steenbok