Quitarra Opaliet (synth)
search
  • Quitarra Opaliet (synth)

Quitarra Opaliet (synth)

€ 11,25
Inclusief belasting

Quitarra Opaliet, mooie gegolfde hanger aan waskoord. De Opaliet hanger is ca. 6 cm. Opaliet is een synthetische steen.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Quitarria Opaliet ketting kopen

Quitarra Opaliet - mooie gegolfde hanger aan waskoord. De Opaliet hanger is ca. 6 cm. Opaliet is een synthetische steen.

De werking van de Quitarra Opaliet ketting

Een "opaliet ketting" is een ketting die is gemaakt met behulp van opaliet kralen, hangers of stenen. Opaliet is een synthetische edelsteen die lijkt op natuurlijke opaal en vaak wordt gebruikt in sieraden vanwege zijn aantrekkelijke uiterlijk en de iriserende glans die het vertoont wanneer het wordt belicht. Mensen dragen opaliet kettingen vaak als sieraden om hun nek om hun stijl en persoonlijke smaak te uiten. Daarnaast wordt opaliet soms geassocieerd met positieve eigenschappen zoals kalmte, emotioneel evenwicht en spirituele bewustwording, hoewel deze eigenschappen subjectief zijn en afhangen van persoonlijke overtuigingen en ervaringen. Sommige mensen beschouwen opaliet als een steen die helpt bij emotionele genezing, communicatie en het openen van het kruinchakra voor emotioneel evenwicht en spirituele bewustwording, waardoor het aantrekkelijk is voor diegenen die geloven in de helende krachten van edelstenen.

Communicatie: Sommigen geloven dat opaliet kan helpen bij het verbeteren van communicatievaardigheden, zowel in persoonlijke relaties als in professionele situaties.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Opaliet helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en kalmte die de Opaliet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Opaliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718226699817
117 Items

Datasheet

Edelsteen
Opaliet
Gewicht
0
03
Kleur
Wit
Omschrijving
Quitarra Opaliet - mooie gegolfde hanger aan waskoord van ca. 6 cm.
Werking
Opaliet bevordert het zelfgenezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen en de longen. Opaliet zorgt dat je op een heldere manier de dingen kunt benaderen
verlicht en werkt opbeurend. De steen maakt de spieren