Sodaliet zilveren hanger maan
search
  • Sodaliet zilveren hanger maan
  • Sodaliet zilveren hanger maan
  • Sodaliet zilveren hanger maan
  • Sodaliet zilveren hanger maan
  • Sodaliet zilveren hanger maan

Sodaliet zilveren hanger maan

€ 29,00
Inclusief belasting

Zilveren hanger in de vorm van een maantje met een rond edelsteentje van Sodaliet. De hanger weegt 1,08 gram en is 2,3 cm hoog. (Zonder ketting)

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De zilveren hanger maan Sodaliet kopen

Een mooie kleine zilveren hanger in de vorm van een maantje met een ronde half edelsteen van Sodaliet. De afmetingen zijn 2,3 x 1,3 cm en hij weegt 1,08 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.

De werking van Sodaliet

Sodaliet wordt veel gebruikt om meer kracht en zelfvertrouwen te ervaren en geeft je een steuntje in de rug in moeilijke situaties. De steen stimuleert je om door te gaan ook al is het even moeilijk. Sodaliet helpt je om (oude) belemmerende denk en gedragspatronen los te laten en maakt het verwoorden van je gevoelens makkelijker. Hij staat ook voor waarheid en idealisme waarbij je trouw blijft aan jezelf en achter je eigen beslissingen kan staan maar ook om in je eigen kracht te gaan staan. Sodaliet helpt je bij het terugvinden van je zelfvertrouwen en zelfrespect. Hij geeft je inzicht over jezelf en helpt je trouw te zijn aan jezelf. De steen versterkt de logica, het rationele denkvermogen en zorgt voor een objectieve blik gekoppeld aan een gezonde dosis intuïtie. Sodaliet helpt je bij belemmerende gedachten die te maken hebben met angsten en fobieën doorbroken worden. Van Sodaliet wordt gezegd dat hij de calcium opname bevordert waardoor de tanden, kiezen, botten en spieren versterkt worden. Sodaliet kan helpen bij klachten van de keel, zoals stembanden (heesheid). Hij kan heilzaam werken bij slapeloosheid, hoofdpijn, benauwdheid, menstruatiepijn, eetstoornissen, overgangsproblemen, evenwichtsstoornis, flauwvallen en hyperventilatie.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de zilveren maanhanger Sodaliet perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan het terugvinden van je zelfvertrouwen en een verbeterd denkvermogen die Sodaliet jou te bieden heeft? Bestel de zilveren maanhanger Sodaliet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561077592
17 Items

Datasheet

Edelsteen
Sodaliet
Gewicht
0.00108
Kleur
Zilver
Omschrijving
3 cm hoog. (Zonder ketting)
08 gram en is 2
Zilveren hanger in de vorm van een maantje met een rond edelsteentje van Sodaliet. De hanger weegt 1