Granaat zilveren hanger maan
search
  • Granaat zilveren hanger maan
  • Granaat zilveren hanger maan
  • Granaat zilveren hanger maan
  • Granaat zilveren hanger maan
  • Granaat zilveren hanger maan

Granaat zilveren hanger maan

€ 29,00
Inclusief belasting

Zilveren hanger in de vorm van een maantje met een rond edelsteentje van Granaat. De hanger weegt 1,08 gram en is 2,3 cm hoog.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De zilveren hanger maan Granaat kopen

Een mooie kleine zilveren hanger in de vorm van een maantje met een ronde half edelsteen van Granaat. De afmetingen zijn 2,3 x 1,3 cm en hij weegt 1,08 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.

De werking van Granaat

Granaat bevordert levensvreugde, zelfvertrouwen, moed, optimisme en hoop. De halfedelsteen bevordert creativiteit en helpt je om beperkende gedachten en gedragspatronen te doorbreken. Granaat stimuleert doorzettingsvermogen en vermindert futloosheid. De steen werkt heilzaam bij overspannenheid, bloedarmoede en hartritme stoornissen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de zilveren maanhanger Granaat perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan optimisme en levensvreugde die Granaat jou te bieden heeft? Bestel de zilveren maanhanger Granaat direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561077561
10 Items

Datasheet

Edelsteen
Granaat
Gewicht
0.00108
Kleur
Zilver
Omschrijving
3 cm hoog.
08 gram en is 2
Zilveren hanger in de vorm van een maantje met een rond edelsteentje van Granaat. De hanger weegt 1