Labradoriet zilveren hanger maan
search
  • Labradoriet zilveren hanger maan
  • Labradoriet zilveren hanger maan
  • Labradoriet zilveren hanger maan
  • Labradoriet zilveren hanger maan
  • Labradoriet zilveren hanger maan

Labradoriet zilveren hanger maan

€ 29,00
Inclusief belasting

Zilveren hanger in maan vorm met een rond Labradoriet edelsteentje. De hanger weegt 1,08 gram en is 2,3 cm hoog. (zonder ketting)

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De zilveren hanger maan Labradoriet kopen

Een mooie kleine zilveren hanger in de vorm van een maantje met een ronde half edelsteen van Labradoriet. De afmetingen zijn 2,3 x 1,3 cm en hij weegt 1,08 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.

De werking van Labradoriet

Labradoriet helpt je om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid onder ogen te zien. De edelsteen Labradoriet stimuleert je intuïtie en je fantasie waardoor je ideeën op een creatieve wijze weet neer te zetten. Het mineraal geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen en vermindert angst en illusies. Labradoriet beschermt je tegen negatieve invloeden van buiten en tegen mensen of plaatsen die te veel energie afnemen. Verder wordt er van Labradoriet gezegd dat hij de gevoeligheid voor kou vermindert, en heilzaam kan werken bij verkoudheid, reuma, menstruatieklachten. Het mineraal Labradoriet kan op het lichaam gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de zilveren maanhanger Labradoriet perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan zelfvertrouwen en bescherming die Labradoriet jou te bieden heeft? Bestel de zilveren maanhanger Labradoriet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561077578
15 Items

Datasheet

Edelsteen
Labradoriet
Gewicht
0
00108
Kleur
Zilver
Omschrijving
3 cm hoog.
08 gram en is 2
Zilveren hanger in maan vorm met een rond Labradoriet edelsteentje. De hanger weegt 1