Barnsteen splitarmband geel
search
  • Barnsteen splitarmband geel
  • Barnsteen splitarmband geel
  • Barnsteen splitarmband geel
  • Barnsteen splitarmband geel
  • Barnsteen splitarmband geel

Barnsteen splitarmband geel

€ 19,50
Inclusief belasting

Splitarmband Barnsteen, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Splitarmband Barnsteen geel kopen

Splitarmband Barnsteen, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. De lengte is ca. 18 cm.

 

De werking van Barnsteen

Barnsteen is gefossiliseerd, verhard dennenhars waar in je soms ingesloten luchtbelletjes of fossielen(insecten) ziet zitten. Het is een zeer krachtige reinigende steen die negatieve energie makkelijk tot positieve energie omzet. Barnsteen schenkt je evenwichtigheid en stabiliteit. Hij versterkt een open en zorgeloze houding wat maakt dat je vrolijk en vol zelfvertrouwen in het leven staat.

 

Barnsteen is heel erg zacht en licht en kan beschadigen of smelten onder invloed van zuren, oplosmiddelen en vuur. Kleine stukjes Barnsteen worden soms verhit en samengeperst tot een groter stuk voor verwerking in sieraden. Doordat natuurlijke barnsteen kostbaar is, wordt het nagemaakt van kunststof/hars. Echte barnsteen kan moeilijk van namaak te onderscheiden zijn. 

Disclaimer 

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online 

Past deze Splitarmband Barnsteen geel perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan reiniging en positieve energie die Barnsteen jou te bieden heeft? Bestel de Splitarmband Barnsteen geel direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561022066
171 Items

Datasheet

Edelsteen
Barnsteen
Gewicht
0
015
Kleur
Bruin
Omschrijving
Splitarmband Barnsteen
splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.
Werking
Barnsteen bevordert de intuïtie
de creativiteit en geeft je meer vrolijkheid en spontaniteit. Hij versterkt het gevoel van zorgeloosheid en geeft je meer zelfvertrouwen. het is een verwarmende steen die reinigend werkt. Barnsteen heeft een positieve werk