Chakra splitsteen enkelbandje
search
  • Chakra splitsteen enkelbandje
  • Chakra splitsteen enkelbandje
  • Chakra splitsteen enkelbandje
  • Chakra splitsteen enkelbandje
  • Chakra splitsteen enkelbandje
  • Chakra splitsteen enkelbandje
  • Chakra splitsteen enkelbandje
  • Chakra splitsteen enkelbandje

Chakra splitsteen enkelbandje

€ 7,25
Inclusief belasting

Superleuk enkelbandje met splitsteentjes in de chakrakleuren, hij is 22,5 cm op zijn langste stand. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Chakra splitsteen enkelbandje kopen

Superleuk zomers enkelbandje van diverse edelstenen in de chakrakleuren. Hij is 22,5 cm lang, de steentjes zijn ca. 5-7 mm groot en is op diverse lengtes te sluiten. De half-edelstenen die gebruikt zijn: Granaat, Carneool, Citrien (verhit), Aventurijn groen, Lapis Lazuli, Ioliet en Amethist. Let op, het enkelbandje dat je ontvangt kan afwijken van de foto, elke steen is uniek. Er zijn ook andere bijpassende sieraden in de chakra-collectie,

De werking van het Chakra enkelbandje

Een chakra is een energiecentrum in het menselijk lichaam dat langs de wervelkolom loopt en verbonden is met verschillende fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten van ons wezen. Het woord "chakra" komt uit het Sanskriet en betekent "wiel" of "cirkel", wat verwijst naar de draaiende, spiraalvormige energie die elk chakra kenmerkt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen dit Chakra enkelbandje helemaal bij jouw outfit of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de chakrabalans die de Chakra edelstenen te bieden hebben? Bestel de Chakra enkelband dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Uitleg Chakra's

Wortelchakra (Muladhara): Het wortelchakra is verbonden met onze basisbehoeften, overlevingsinstincten en gevoel van veiligheid. Wanneer het in balans is, voelen we ons gegrond, stabiel en veilig, en ervaren we een diepe verbinding met de aarde en de fysieke wereld.

Sacraalchakra (Swadhisthana): Het sacraalchakra is gerelateerd aan emoties, creativiteit, seksualiteit en plezier. Een gebalanceerd sacraalchakra zorgt voor een gezonde uitdrukking van emoties, creatieve expressie en een gevoel van plezier en genot in het leven.

Zonnevlechtchakra (Manipura): Het zonnevlechtchakra is het centrum van persoonlijke kracht, wilskracht en zelfvertrouwen. Wanneer dit chakra in balans is, voelen we ons zelfverzekerd, gemotiveerd en in staat om onze doelen na te streven met vastberadenheid.

Hartchakra (Anahata): Het hartchakra staat voor liefde, mededogen, verbinding en empathie. Een gebalanceerd hartchakra opent ons hart voor liefde en mededogen, zowel voor onszelf als voor anderen, en bevordert harmonieuze relaties en verbindingen.

Keelchakra (Vishuddha): Het keelchakra is gerelateerd aan communicatie, zelfexpressie en waarheid. Een in balans zijnd keelchakra stelt ons in staat om onze gedachten en gevoelens op een duidelijke, eerlijke en constructieve manier uit te drukken, en om authentiek te communiceren met anderen.

Voorhoofdchakra (Ajna): Het voorhoofdchakra, ook wel het derde oog genoemd, is verbonden met intuïtie, inzicht en spirituele waarneming. Een gebalanceerd voorhoofdchakra opent ons voor innerlijke wijsheid, intuïtieve inzichten en spirituele begeleiding.

Kruinchakra (Sahasrara): Het kruinchakra is het hoogste chakra en staat voor spiritualiteit, verbinding met het goddelijke en universeel bewustzijn. Wanneer het kruinchakra in balans is, ervaren we een diepe verbinding met het universum en voelen we ons vervuld van spirituele wijsheid en verlichting.

Door de chakra's in balans te brengen en te harmoniseren, ervaren we een diepe staat van welzijn, waarin fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten van ons wezen met elkaar in harmonie zijn. Dit stelt ons in staat om ons volledige potentieel te realiseren en een vervuld en betekenisvol leven te leiden.

8718561203854
7 Items