Chakra splitarmband met slotje
search
  • Chakra splitarmband met slotje
  • Chakra splitarmband met slotje
  • Chakra splitarmband met slotje
  • Chakra splitarmband met slotje

Chakra splitarmband met slotje

€ 4,80
Inclusief belasting

Chakra armbandje van 17 cm in de stenen Amethist, Ioliet, Topaas, Peridoot, Citrien, Carneool en Granaat. Het slotje is van nikkelvrij materiaal.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Splitarmband Chakra met slotje kopen

Leuk klein Chakra armbandje van 17 cm lang met een slotje. Dit Charka armbandje heeft de volgende stenen: Amethist, Ioliet, Topaas, Peridoot, Citrien, Carneool en Granaat. Het slotje is van nikkelvrij materiaal.

 

De werking van de Splitarmband chakra met slotje

De werking van de Chakra's. Chakra’s zijn eigenlijk poeltjes van stromende energie in je lijf. Klinkt allemaal heel abstract, maar zie het als verschillende poeltjes die allemaal met elkaar in verbinding staan door een traag kabbelend beekje die van poel naar poel stroomt. Er zijn meerdere chakra’s, maar de meest bekende zijn de zeven “basis” chakra’s. Ik zal in elk geval deze chakra’s behandelen in de blogs en heel misschien ook een tipje van de sluier lichten over de andere (kleinere) chakra’s. Zolang de poeltjes allemaal in balans zijn, kan het kabbelende beekje stromen van het ene poeltje naar het andere poeltje, waardoor elk chakra van evenveel energie wordt voorzien. Zo worden alle chakra’s voorzien van evenveel energie. Zie onze pagina met blogs voor meer informatie over Chakra's of zoek in de zoekbalk.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Splitarmband Chakra perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de balans die de Chakra halfedelstenen te bieden hebben? Bestel de splitarmband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561033949
96 Items

Datasheet

Edelsteen
Chakra
Gewicht
0
008
Kleur
Chakra
Omschrijving
Carneool en Granaat. Het slotje is van nikkelvrij materiaal.
Chakra armbandje van 17 cm in de stenen Amethist
Citrien
Ioliet
Peridoot
Topaas