Lange chakra hanger met steentjes goudkleur
search
  • Lange chakra hanger met steentjes goudkleur
  • Lange chakra hanger met steentjes goudkleur
  • Lange chakra hanger met steentjes goudkleur
  • Lange chakra hanger met steentjes goudkleur

Lange chakra hanger met steentjes goudkleur

€ 9,90
Inclusief belasting

Lange goudkleurige chakra hanger van 21 cm lang, heeft alle chakra tekens met edelsteentjes erbij. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De lange chakra hanger goudkleur kopen

Deze lange chakra hanger van is superleuk voor in de zomer, of voor over je trui. Hij is 21 cm lang 1,5 cm breed en heeft onder elk teken een bijpassende edelsteen hanger. De steentjes kunnen qua soort afwijken van de foto. Hij is uiteraard nikkelvrij.

De werking van chakra edelstenen hanger

Chakra’s zijn poeltjes van stromende energie in je lijf. Klinkt allemaal heel abstract, maar zie het als verschillende poeltjes die allemaal met elkaar in verbinding staan door een traag kabbelend beekje die van poel naar poel stroomt. Wanneer de chakra's in balans zijn, stroomt de energie vrij door ons lichaam, wat bijdraagt aan ons algehele welzijn. Onbalans in de chakra's kan leiden tot fysieke, emotionele en spirituele problemen. Het is daarom belangrijk om regelmatig aandacht te besteden aan onze chakra's door middel van meditatie, yoga, en andere spirituele praktijken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Chakra hanger perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het algehele welzijn en balans van chakra's die deze chakra hanger te bieden heeft? Bestel de lange chakra hanger zilverkleur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561193490
112 Items