Amethist geode A nr- 06
search
  • Amethist geode A nr- 06
  • Amethist geode A nr- 06
  • Amethist geode A nr- 06
  • Amethist geode A nr- 06

Amethist geode A nr. 06

€ 655,00
Inclusief belasting

Amethist geode van 41 cm hoog en 13,16 kilo, vindplaats is Brazilië. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Amethist geode nr.6 kopen

Bijzondere Amethist geode uit Brazilië. Deze Amethist geode is 41 x 18,5 x 17,8 cm en 13,16 kilo, je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van de Amethist geode nr.6

Een amethistgeode is een prachtig stuk om te hebben! Amethist staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen. Een amethistgeode, met zijn cluster van amethistkristallen binnenin, straalt een rustgevende energie uit die kan helpen bij het kalmeren van de geest en het verminderen van stress. Deze steen wordt vaak gebruikt voor meditatie vanwege zijn vermogen om de geest tot rust te brengen en spirituele groei te bevorderen. Het wordt ook gezien als een beschermer tegen negatieve energieën en kan helpen bij het creëren van een sfeer van sereniteit en innerlijke harmonie in de ruimte waar het wordt geplaatst.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Amethist geode helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerijke haronie en rust die de Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel de Amethistgeode dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561200952
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Gewicht
13
16
Kleur
Paars
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
16 kilo
Amethist geode van 41 cm hoog en 13
vindplaats is Brazilië.