Amethist geode A nr- 31
search
  • Amethist geode A nr- 31
  • Amethist geode A nr- 31
  • Amethist geode A nr- 31
  • Amethist geode A nr- 31
  • Amethist geode A nr- 31

Amethist geode A nr. 31

€ 993,00
Inclusief belasting

Amethist geode met een Calciet kristal in de holte van 42 cm hoog en 20,26 kilo, vindplaats is Brazilië. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Amethist geode nr.31 kopen

Bijzondere Amethist geode uit Brazilië. Deze Amethist geode is 42 x 20 x 23 cm en 20,26 kilo, je ontvangt het stuk van de foto. Hij heeft een prachtig Calcietkristal in de holte.

De werking van de Amethist geode nr.31

Een amethist geode is niet alleen een adembenemend natuurlijk kunstwerk, maar wordt ook gewaardeerd vanwege zijn vermeende spirituele en helende eigenschappen. Deze prachtige geodes, gevuld met glinsterende paarse kristallen, worden gezien als symbolen van rust en spirituele groei. Mensen geloven dat amethist een kalmerende energie uitstraalt die kan helpen bij het verminderen van stress en angstgevoelens. Het wordt ook geassocieerd met het zuiveren van de geest en het bevorderen van helderheid in gedachten, waardoor het een geweldige steen is om te gebruiken tijdens meditatie of reflectie. Sommigen beschouwen de amethist geode als een bron van positieve vibes in huis en als een beschermer tegen negatieve energieën. De combinatie van zijn schoonheid en potentiële helende krachten maakt de amethist geode extreem bijzonder.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Amethist geode nr.31 helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en energie die de Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel de Amethistgeode dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561200914
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Gewicht
20
26
Kleur
Paars
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
26 kilo
Amethist geode van 42 cm hoog en 20
vindplaats is Brazilië.