Amethist geode klein nr- 02
search
  • Amethist geode klein nr- 02
  • Amethist geode klein nr- 02
  • Amethist geode klein nr- 02
  • Amethist geode klein nr- 02

Amethist geode klein nr. 02

€ 111,00
Inclusief belasting

Kleine Amethist geode van 11 cm hoog en 794 gram, vindplaats is Brazilië. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Amethist geode klein nr.2 kopen

Superleuke kleine Amethist geode uit Brazilië. Deze Amethist geode is 11 x 8 x 5 cm en 794 gram, je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Amethist geode klein nr.2

Een amethistgeode is een prachtig stuk gesteente dat meestal bestaat uit een holle ruimte aan de binnenkant die bekleed is met amethistkristallen. Amethist wordt gevonden voornamelijk in Brazilië en Uruguay. Deze Amethist geoden zijn prachtige decoratie stukken voor in je huis. Hier is een uitleg over de werking en eigenschappen van een amethistgeode:

Energie en balans: Een amethistgeode wordt verondersteld positieve energie te genereren en negatieve energie te transformeren. Het kan helpen bij het creëren van een rustige en harmonieuze sfeer in de ruimte waarin het zich bevindt. Sommige mensen gebruiken amethistgeoden voor meditatie en spirituele praktijken om hun spirituele groei te ondersteunen.

Bescherming: Amethist staat bekend als een beschermende steen die kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en entiteiten. Het wordt vaak gebruikt als een soort energetische schild om de aura te beschermen tegen schadelijke invloeden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Amethist geode nr.2 helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de balans en bescherming die de Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel de Amethist dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561200167
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Gewicht
0
794
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
Kleine Amethist geode van 11 cm hoog en 794 gram
vindplaats is Brazilië.