Zoutsteen lampen rond deco combipakket 6 st.
search
  • Zoutsteen lampen rond deco combipakket 6 st.

Zoutsteen lampen rond deco combipakket 6 st.

€ 275,00
Inclusief belasting

6 zoutsteen lampen met diverse motieven, een lamp is 20,5 cm hoog. Als combipakket voordeliger dan los! 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Zoutsteen lampen rond deco combipakket 6 st. kopen

In dit pakket ontvang je 6 verschillende lampen, namelijk de Fairy moon, Flower of life, Hamsa hand, Meditatie boeddha, Tree of life en Yin Yang. Je ontvangt er kabels en lampjes bij. De lampen zijn 20,5 x 17,5 x 8 cm en ca. 3 kg. per stuk. LET OP, dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, elke steen is uniek. De vindplaats van deze Zoutsteen is Pakistan.

De werking van de Zoutsteen lamp

Zoutsteenlampen, ook bekend als Himalaya zoutlampen, worden gewaardeerd om hun vermeende gezondheids- en spirituele voordelen. Zoutlampen staan erom bekend dat ze de lucht zuiveren door negatieve ionen vrij te geven wanneer ze worden verwarmd. Deze negatieve ionen kunnen helpen om stof, pollen en andere verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen, waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Het zachte, warme licht van een zoutlamp kan helpen om een kalmerende en ontspannende sfeer te creëren. Dit kan bijdragen aan het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van een gevoel van welzijn en vrede. De kalmerende werking van zoutlampen kan bijdragen aan emotionele stabiliteit. Ze worden vaak gebruikt in meditatieruimtes om een rustige en harmonieuze omgeving te creëren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Passen deze Zoutsteen lampen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan balans of luchtzuivering die de Zoutsteen half-edelsteen te bieden heeft? Bestel de Zoutsteen lampen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561212337
4 Items