Zoutsteen lamp flower of life rond deco incl- elektra
search
  • Zoutsteen lamp flower of life rond deco incl- elektra
  • Zoutsteen lamp flower of life rond deco incl- elektra
  • Zoutsteen lamp flower of life rond deco incl- elektra
  • Zoutsteen lamp flower of life rond deco incl- elektra

Zoutsteen lamp flower of life rond deco incl. elektra

€ 57,95
Inclusief belasting

Zoutsteen lamp met een levensbloem, ca. 20 cm hoog. De Zoutlamp wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Zoutsteen lamp deco flower of life kopen

Een ronde lamp van Zoutsteen met een leuke vorm ervoor zodat het licht deze verspreid door de ruimte. Deze Zoutsteen wordt gevonden in de Himalaya. De Zoutsteen lamp is ca. 20 cm hoog en ca. 18 cm breed en wordt geleverd inclusief kabel van 1,2 meter en een E14 lampje van 15 watt.

De werking van de Zoutsteen lamp deco flower of life

Zoutstenen, vaak gemaakt van Himalaya zoutkristallen, worden verondersteld verschillende gunstige effecten te hebben. Zoutstenen kunnen de lucht zuiveren door vervuilende stoffen zoals stof, pollen en allergenen aan te trekken en vast te houden. Het idee is dat de hygroscopische (vochtabsorberende) eigenschappen van zoutkristallen hen in staat stellen deze deeltjes aan te trekken en vast te houden. Zoutstenen geven negatieve ionen in de lucht vrij, deze kunnen een positieve invloed hebben op de stemming en algemeen welzijn. Negatieve ionen zouden de effecten van positieve ionen (geproduceerd door elektronische apparaten en vervuilende stoffen) tegengaan en een gevoel van ontspanning en welzijn bevorderen. Het zachte, warme licht van een zoutsteen kan een rustige sfeer creëren die bevorderlijk is voor ontspanning en betere slaap. Zoutsteen wordt ook gebruikt als badzout, scrubzout of als tafelzout in het eten. Tevens kan Zoutsteen stresseczeem en huideczeem verminderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze mooie Zoutsteen perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en ontspanning die deze Zoutsteen lamp te bieden heeft? Bestel de Zoutsteen lamp deco flower of life dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561199027
252 Items

Datasheet

Edelsteen
Zoutsteen
Gewicht
3
Kleur
Oranje
Herkomst
Pakistan
Omschrijving
Zoutsteen lamp met een levensbloem
ca. 20 cm hoog. De Zoutlamp wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt.