Yogi Tea Christmas Tea - tray: 6 stuks
search
  • Yogi Tea Christmas Tea - tray: 6 stuks

Yogi Tea Christmas Tea - tray: 6 stuks

€ 23,00
Inclusief belasting

De nieuwe Christmas Tea is een ayurvedische theemelange van kruiden en specerijen zoals rooibos, kaneel, sinaasappel, kruidnagel en steranijs.

Christmas Tea: Een leuk cadeautje voor de feestdagen.

Elk pakje bevat 17 buideltjes.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Ingrediënten: rooibos*, kaneel* (13%), zoethout*, koriander*, honeybush*(6%), sinaasappelschil*, kruidnagel*, zwarte peper*, anijs*, gedroogd citroensap*, steranijs* (3%), kardemom*, geroosterde cichorei*, limoen*, sinaasappelolie*, kaneelolie*.

* gecontroleerd biologisch

Het Kumari-project van YOGI TEA®

De adventstijd is de tijd van het jaar waarin je even stilstaat en dankbaar terugkijkt op het jaar.

Om iets van deze dankbaarheid aan anderen terug te kunnen geven, ondersteunt YOGI TEA® het liefdadige Kumari-project dat hulp biedt aan weeskinderen, vooral meisjes, in Nepal.

“Kumari” betekent prinses in het Nepalees en staat voor de overtuiging dat ieder kind dient te worden gerespecteerd en gewaardeerd.

Met veel hart en ziel biedt het Kumari-team de kinderen een geborgen omgeving en onderwijs, waardoor ze kans hebben op een betere toekomst.

De thee voor iedereen die “Dankjewel” wil zeggen.

Meer informatie over het Kumari-project vind je hier: https://www.yogitea.com/nl/over-ons/meer-dan-biologisch/doing-good/het-kumari-project/

Christmas Tea: Een leuk cadeautje voor de feestdagen.

Of een leuk eindejaarscadeau voor uw cursisten, of u kunt het toevoegen aan een kerstpakket of gewoon zelf van genieten met familie, vrienden of kennissen.

 Elk pakje bevat 17 buideltjes.

Christmas Tea
24 Items

Datasheet

Gewicht
0
25