Yogi Tea Positive Energy - tray: 6 stuks
search
  • Yogi Tea Positive Energy - tray: 6 stuks
  • Yogi Tea Positive Energy - tray: 6 stuks
  • Yogi Tea Positive Energy - tray: 6 stuks

Yogi Tea Positive Energy - tray: 6 stuks

€ 23,00
Inclusief belasting

Positive Energy Cranberry Hibiscus tray met 6 pakjes. In ieder pakje zitten 17 theezakjes. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Yogi Tea Positive Energy Cranberry Hibiscus pakje

Yogi Tea Positive Energy Cranberry Hibiscus is een heerlijke smaak met zwarte thee, hibiscus en cranberry. Deze melange prikkelt de zintuigen en werkt inspirerend! Deze Yogi Tea is voor iedereen die wat nieuwe energie nodig heeft en gevoed wil worden door een frisse wind. Dit pakje bevat 17 theezakjes met onder andere maté, hibiscus, cranberry en zwarte thee. Yogi Tea is biologisch en daarom kun je in alle rust genieten van de ingrediënten in deze thee. Daarnaast bevat Yogi Tea Positive Energy Cranberry Hibiscus vele helende kruiden en plantextracten. De ingrediënten in deze thee kunnen voor meer energie zorgen en je opgewekt en vrolijk maken. Yogi Tea is een duurzaam merk die hard aan de weg bouwt om ieder jaar duurzamer te worden. Ook staat het merk voor eerlijke handel, en volgen ze de filosofie van het ayurvedisch leven. Yogi Tea positive Energy Cranberry hibiscus is een fantastische theesmaak, die heerlijk fruitig smaakt en nieuwe energie brengt!

De bereidingswijze

Schenk 250 ml kokend water op het theezakje en laat het 5 minuten trekken, of langer voor een sterkere smaak. Laat het theewater wat afkoelen en geniet van de heerlijke Yogi Tea Positive Energy Cranberry Hibiscus.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Heb je ook zo’n zin gekregen in een heerlijk kopje Yogi Tea Positive Energy Cranberry Hibiscus? Twijfel niet en bestel direct deze fantastische Yogi Tea smaak Deze mix van kruiden, planten en specerijen zal je verassen en enthousiasmeren! Probeer het nu.

UDV0373
24 Items

Datasheet

Gewicht
0
25