Robijn trommelstenen 250 gr. (mt3)
search
  • Robijn trommelstenen 250 gr. (mt3)

Robijn trommelstenen 250 gr. (mt3)

€ 435,00
Inclusief belasting

250 gram Robijn trommelstenen uit India, ca. 2-4 cm groot. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Robijn trommelstenen 250 gr. kopen

Een zakje met daarin 250 gram knuffelstenen van de edelsteen Robijn, de maten liggen tussen 2 en 4 cm. De vindplaats van deze Robijn is India. Gebruik ze in een kristalgrid, draag ze bij je of geef ze cadeau! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Robijn trommelstenen  

Robijn trommelstenen uit India zijn geliefd vanwege hun intense energie en spirituele eigenschappen. Deze edelstenen, die variëren van diep rood tot roze, staan bekend om hun krachtige werking op zowel het fysieke als het energetische lichaam. Robijn wordt vaak geassocieerd met vitaliteit, passie en levenskracht, waardoor het een ideale steen is voor iedereen die op zoek is naar meer energie en motivatie in hun leven. De robijn trommelstenen helpen bij het versterken van het hartchakra, wat bijdraagt aan emotionele balans en liefdevolle relaties. Ze bevorderen zelfliefde en zelfvertrouwen, wat essentieel is voor persoonlijke groei en het aangaan van gezonde relaties met anderen. Door te werken met robijn kun je oude emotionele wonden en blokkades loslaten, waardoor je ruimte maakt voor nieuwe, positieve ervaringen en gevoelens.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Robijn helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de motivatie of het zelfvertrouwen die de Robijn edelsteen te bieden heeft? Bestel de geslepen Robijn dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561213945
3 Items