Sardonyx trommelstenen 100 gr. (mt2)
search
  • Sardonyx trommelstenen 100 gr. (mt2)
  • Sardonyx trommelstenen 100 gr. (mt2)
  • Sardonyx trommelstenen 100 gr. (mt2)
  • Sardonyx trommelstenen 100 gr. (mt2)

Sardonyx trommelstenen 100 gr. (mt2)

€ 12,10
Inclusief belasting

100 gram trommelstenen van de half-edelsteen Sardonyx uit India. Formaat ca. 1-2 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 100 gram trommelstenen Sardonyx kopen

Een zakje met 100 gram knuffelstenen in Sardonyx, het formaat is ca. 1 tot 2 cm. De vindplaats van deze Sardonyx is India. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de trommelstenen Sardonyx 

Sardonyx trommelstenen uit India hebben verschillende eigenschappen en werkingen die gunstig kunnen zijn voor zowel spiritueel als fysiek welzijn. Sardonyx wordt geassocieerd met het versterken van relaties en het bevorderen van harmonie binnen groepen. Het kan helpen bij het verbeteren van communicatie en het oplossen van conflicten, waardoor relaties worden versterkt en onderling begrip wordt bevorderd. Deze steen wordt soms gezien als een geluksbrenger die positieve energie aantrekt en geluk en voorspoed in het leven van de drager brengt. Het kan helpen bij het aantrekken van nieuwe kansen en het creëren van een positieve mindset.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Sardonyx trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de positiviteit en harmonie die de Sardonyx edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Sardonyx dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561191434
10 Items