Sodaliet 500 gr. trommelstenen (mt3)
search
  • Sodaliet 500 gr. trommelstenen (mt3)
  • Sodaliet 500 gr. trommelstenen (mt3)
  • Sodaliet 500 gr. trommelstenen (mt3)
  • Sodaliet 500 gr. trommelstenen (mt3)

Sodaliet 500 gr. trommelstenen (mt3)

€ 60,00
Inclusief belasting

500 gram trommelstenen van de half-edelsteen Sodaliet uit Brazilië. Formaat ca. 2-4 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 500 gram trommelstenen Sodaliet kopen

Een zakje met 500 gram knuffelstenen in Sodaliet, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze Sodaliet is Brazilië. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de trommelstenen Sodaliet 

Sodaliet trommelstenen uit Brazilië hebben een breed scala aan werkingen en eigenschappen die kunnen bijdragen aan zowel spiritueel als fysiek welzijn. Sodaliet staat bekend om zijn vermogen om spirituele groei en bewustwording te bevorderen. Het opent het derde oogchakra en stimuleert intuïtie, waardoor men dieper kan gaan in meditatie, visualisatie en spirituele praktijken. Deze trommelstenen helpen bij het in balans brengen van emoties en het bevorderen van innerlijke rust en vrede. Ze kunnen helpen bij het overwinnen van angst, stress en negatieve emoties, waardoor men zich meer gecentreerd en kalm voelt. Sodaliet kan het zelfvertrouwen vergroten en zelfacceptatie bevorderen. Het moedigt aan tot zelfexpressie en helpt bij het loslaten van zelfkritiek en negatieve zelfbeeld, waardoor men zich meer zelfverzekerd en positief kan voelen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Sodaliet trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de zelfverzekerdheid en zelfexpressie die de Sodaliet edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Sodaliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208019
4 Items